Mors dag

Sommeren er kommet..

Hey allesammen.

Endelig er sommeren kommet til DK. Og hvor er det bare lækkert, hvem havde regnet med sådan et vejr her for 2 uger siden? Vinteren har været så lang, og vi har næsten ikke haft noget forår.

Og jeg har jo nærmest været gået i vinterhi, har passet min træning, men ikke 100% min kost. Det har bevirket i, at jeg er blevet lidt slatten i betrækket. Sådan som min mave ser ud nu, ville jeg nok lige vente med at hoppe i en bikini. Fordi er du gal et lag der har ophobet sig.

Efter jeg fik lavet min fedtsugning på sidelårene, har mine fedtdepoter rykket sig. Og de har primært rykket sig til maven, hofterne og bag/inderlår. Så jeg kan virkelig mærke, at jeg skal passe på med mine ædeflip. Min krop elsker åbenbart at danne de her fedtlagere!

I denne uge går jeg all in på kost, primært skyr/musli/smoothie til morgenmad og salat, kød og 1 stk frugt i løbet af dagen. Nu skal jeg tage mig sammen. Og har sagt det flere gange før, men primært weekenderne er der hvor jeg fucker op med slik, især stor mængder chokolade omg! Vil slet ikke tænke på hvad slikmonsteret her kværnede i torsdags, lørdags og søndags omg! Kan godt forstå jeg har taget på.

Nå men nu er vejret her også, så gør det lige at man er en smule mere motiveret. Nu er det så bare de lækre is der skal modstås.

img_2417-4.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag