At være død jaloux!

Idag skal jeg til fødselsdag..

Hey allesammen..

Vejret er fantastisk i disse dage, og idag skal jeg et smut til hundested, da min gamle moster, eller min mors moster, bliver 69 år, eller var det 70? Ihvertfald deroppe af. Vi skal rigtig hygge os, og hun har bestilt noget mad på en restaurant, som vi skal have med hjem. 

Efter hun mistede sin mand til kræften, tilbage i marts. Har jeg været der rigtig meget for hende. De har altid fungeret som en slags bedsteforældre for mig, igennem hele livet. Så det var rigtig hårdt, da han pludselig fik det konstateret og så gik det ellers stærkt. 

Jeg var nede i en butik på strøget, en helt ny en der hedder Natura Siberia, de havde en masse lækre produkter. Så jeg købte en Kaviar creme til hende og en bodycreme. Ja købte også lidt til mig selv, endte med at købe en serum, creme og rens. Typisk, hver gang jeg skal købe gaver til folk, ender jeg også med altid at købe til mig selv.  

 
Ja så ville det self være typisk mig, hvis jeg glemte gaven herhjemme. Den må jeg bare IKKE glemme. Må hellere sætte min alarm til og en påmindelse på telefonen, så jeg husker det. 

Min moster vil ikke sige hvad hun har bestilt af mad. Og mig som kæmper med min diæt og er på kostplan med ca 1500 kalorier dagligt. Fuck man. Må bare spise lidt mindre så. Men jeg glæder mig til at komme derop, altid dejligt at være på besøg i hundested og lige få et pusterum fra København. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være død jaloux!