Lækker sund, og nem ret.

Lækker stegepande’kage.

Hey allesammen. 

Jeg sidder her til aften, og har total lyst til noget lækkert. Jeg kom i tanke om, at jeg havde et færdigmiks stående ude i skabet.  

 
Jeg har flere gange ville lave den, men har altid stået og manglet bananer. Men Idag har jeg bananer, og de er rigtig modne. Det var super nemt, jeg mosede 1 banan i en skål, og tilsatte 100g af blandingen, samt 1 dl vand, og så blandes det hele sammen. Den kan købes herinde

Jeg startede med at lave nogle små klatter rundt omkring på panden, da massen er tyk, men så fik jeg den ide, jeg hældte hele blandingen på panden, og skruede lidt ned. Så stod den og bagte op, den fik ca 5 min på hver side, ved lav varme.  

 
Jeg havde også noget skyr, og et granatæble, som jeg serverer ved siden af.  Ja jeg smurte altså lige et lille lag mandelknas nutella på 🙂 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker sund, og nem ret.