Malou Christensen og Kristian, i har min fulde respekt!

Debat: Skal mobning være strafbart?

Hey allesammen. 

Ja jeg er nok en af de blog personligheder, som kommer vidt omkring i emnerne. Det kan måske blive forvirrende? 

Ja fordi jeg er sku bare et meget blandet menneske. Jeg støtter op om de svage, og taler for dem som ingen stemme har. Sætter fokus på emner, som kun få vælger at vise interesse for. 

Menneskeliv, liv, er vigtigere for mig, end en eller anden trøje som Kim Kardashian har på. Fuck dem lige nu, der er vigtigere ting at tænke på. 

Efter mit indlæg og debat på facebook. Kan jeg læse mig frem til, at alle dem som er blevet mobbet i deres unge dage, stadig er total påvirket af det den dag idag.

 Jeg citerer fra en tidligere mobbet person. Alle er anonyme. 

Det burde helt klart være strafbart, har været udsat for det hele mit liv.. Den person det går ud over for jo ødelagt hele ens liv, i værste tilfælde kommer man aldrig til at få en ordentlig hverdag op og køre.. Så det synes jeg burde straffes at man ødelægger en anden person og muligvis personernes fremtid.. Man glemmer jo ikke bare fortiden men, tager den tit med sig senere i livet ” 

Det kommer helt an på graden af mobning. Hvis det er den type jeg blev udsat for da jeg gik i folkeskole, så synes jeg det skal. Dengang var tæsk, slag, spytning i ansigt, spark og general vold en hverdag for mig. Jeg kan huske en lejrskole hvor jeg fik smidt sko i ansigtet, en taburet og deodorant i øret. Der var også øjeblikke hvor jeg fik øgenavne. Ingen hjælp at hente fra lærerne eller forældrene til dem der mobbede mig”

Ud fra mange mange kommentarer, kan jeg kun konkludere, at man ALDRIG kommer sig 100%. Hvis man er blevet mobbet, er man mærket for resten af livet!

Det bunder senere hen i, at de får lavt selvværd. Om det er grov mobning, eller almindelig skole mobning. Ja hvad er almindelig mobning? Hvor er det egentlig forfærdeligt, at man kan sidde og kategorisere mobning. Det ene er okay, det andet er ikke. Nej nej nej, helt forkert holdning. Ingen mobning er okay. Fordi det PÅVIRKER!! Også flere år efter!

Hvorfor skal noget mobning være lovligt?Jeg blev ikke udsat for hvad jeg vil kalde for grov mobning, men jeg er ret påvirket af det den dag i dag alligevel, selvom det er 7-10 år siden”

Debatten har været her før, i mange år, vi hører den ene specialist efter anden anden. Men hvad er der sket? Ingenting! 

Lærere, forældre, pædagoger føler måske der er sket noget, fordi børn er gode til at skjule det. Og offeret tør som regel ikke at fortælle det, fordi det ofte gør situationen meget værre! Et system hvor der ikke er tiltro til de voksne. Nej det nytter ikke noget at tage en samtale, der skal være konsekvenser! Hårde konsekvenser. Vi taler om menneskeliv! 

Hvem sidder lige nu og bliver opfordret online til at begå selvmord, ja det gør en ung pige, som er pisse ked af det og ramt. Hun sidder der og skal kæmpe med al det lort der vælter ind. 

Og der er flere derude som sidder i samme situation, nogle tør måske ikke gå offentligt med det, eller sige det til andre, af ren og skær FRYGT! 

Jeg synes mobning burde straffes, enten med bøder eller nogle konsekvenser. Husk på, mobbere ødelægger et helt menneskes liv. Og nej jeg ved godt man ikke skal straffe lille Tobias i børnehaven, fordi han holder en anden udenfor legen.

Men jeg tror godt de fleste ved hvad jeg mener. 

Hvad fanden kan man ellers gøre?  

 

2 kommentarer

 • christinelevinhansen

  Hej Joy!
  Du har fuldstændig ret i dit indlæg. Jeg er blevet mobbet siden 8.klasse og bliver stadig udsat for stalking og chikane, selvom jeg nu går på HF. Jeg blogger om mine oplevelser og de konsekvenser, som det har givet mig at være offer. Jeg ønsker ikke for nogle andre, at de skal udsættes for lignende. Mobning burde være noget, som folk kunne se var forkert. Det er vigtigt at vi allesammen står sammen i kampen mod mobning. Og det at det foregår både hos børn og voksne, er jo noget, som sætter tænkerne igang.

  http://christinelevinhansen.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda larsen

  Hej Joy det er et godt indlæg du har lavet og jeg er helt enig, du kan starte en underskriftsindsamling. Der er kommet et nyt lovforslag, der går ud på, hvis der samles 50.000 underskrifter ind så SKAL folketinget stemme om det skal vedtages som lov. Jeg har selv startet flere underskrifts indsamlinger og de bliver aldrig til noget. Men du har så mange følgere, at du ville kunne få spredt opslaget meget hurtigt. Hvis man betaler for underskriftsindsamlingen, så står den inde på siden for alle de andre underskriftsindsamlinger, og så er det endnu nemmere at få flere folk til at skrive under. Det er meget nemt at starte en underskriftsindsamling på http://www.skrivunder.net/.

  Jeg håber du vil gøre det for jeg er også meget imod mobning og mener det burde straffes. Jeg synes også at voksenmobning burde straffes, men med fængsel også ,da det ikke skal være sådan at rige bare kan betale sig fra deres mobning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malou Christensen og Kristian, i har min fulde respekt!