Permanent makeup.

Jeg arbejder ikke mere..

Hey allesammen. 

Som mange af jer nok ved, fik jeg fast fuldtidsjob i en vuggestue tilbage i midten af januar. Det var rigtig godt, at komme igang igen. Og jeg havde den mest fantastiske arbejdsplads, gode kollegaer og generelt et rigtig godt sted. 

Endelig var der nogle som gav mig en chance, og ikke havde fordomme omkring mig som fagperson. 

Når man arbejder i en vuggestue, er man rigtig udsat med alle former for sygdomme. Jeg blev desværre hele tiden syg, har aldrig været så syg før i hele mit liv. Nogle dage lå jeg i sengen en hel uge, med høj feber og influenza. Jeg nåede lige at blive rask og møde op på arbejde, bang så blev jeg ramt igen. 

På meget kort tid, havde jeg rigtig rigtig mange sygedage. Og jeg blev stresset over ikke at kunne være på arbejdet. Jeg måtte tage på arbejde selvom jeg var syg, det var bare som om jeg ikke kunne blive 100% rask. Til sidst endte jeg med at tage en tur til lægen, og fik taget 10 blodprøver, og kom til Lungeudredning og blev samtidig sat i 10 dages antibiotika behandling. Jeg fik en lægeerklæring på, at jeg skulle holde mig i ro i noget tid, og lade medicinen virke. 

Det bevirkede jo i, at jeg ikke kunne være på jobbet mere. Jeg havde en lang og rigtig god samtale med min chef, som synes jeg var utrolig dygtig fagligt, og hun sagde at hun gerne ville ansætte mig igen, hvis jeg kunne love at jeg maks havde 10 sygedage om året. Hvilket jeg ikke kan love på nuværende tidspunkt. 

Vi snakkede så videre om, at man er meget udsat i en vuggestue og nogle er mere modtagelige end andre. Men at jeg eventuelt skulle prøve at komme i en børnehave eller et fritidshjem. Fordi der er man ikke udsat på samme måde, da man ikke er så tæt med børnene, som man er med de mindste i en vuggestue. 

Jeg har også et ønske om, at arbejde med ældre børn, teenagere. Jeg har fået en drøm, og det er personlig træning. Det kan foregå på mange måder, man kunne fx tilbyde ungdomsinstitutioner, hvor de unge har det svært og kæmper med nogle ting i hverdagen, tilbyde at komme derud og træne med de unge eller hive dem med ned i et nærliggende fitnesscenter. Tilbyde pædagoger nogle små kurser, fx på personalemøder, hvor man kan lære dem nogle gode øvelser til især ryggen. Da mange pædagoger døjer med dårlig ryg og forkert holdning. 

Jeg har rigtig rigtig mange ideer, og samtidig ville jeg rigtig gerne arbejde på et fritidshjem eller en ungdomsklub. Jeg elsker stadig det pædagogiske fag, og om det er i en institution eller via træning, bare det at have med mennesker at gøre, har altid betydet meget for mig. 

7 kommentarer

 • Tobias

  Kender du idrætsakademiet i Herlev en stu uddannelse for unge med særlige behov. Der kan du både bruge din uddannelse som pædagog, fitness instruktør og kostvejleder de går meget op i at træne og sundhed . kunne måske være et job for dig hvis du kan lide at arbejde med unge som har det svært. En jeg kender har gået der som elev

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joykpetersen

   Hej Tobias. Tak for din kommentar. Det vil jeg tjekke op på. Min drøm er nemlig at arbejde med unge, som har det svært.. Og samtidig hjælpe med idræt, og kost.. Jeg ved selv hvor meget det kan gøre for en.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder super godt og spændende for dig. 🙂 Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christine

  Det er så stort at kunne komme til den selverkendelse og det bevidner bare om, at du er et menneske med både hjertet og hjernen på det rette sted. Det kræver enormt meget rent mentalt at tage en så stor beslutning – har selv lige taget en beslutning lignende, så ved udmærket godt, hvilke tanker der har gået og ikke mindst går gennem dit hoved og din tilværelse lige nu.

  Du er et godt menneske Joy og du skal nok lykkedes med det du sætter dig for! Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Keep going strong! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Kristensen

  Det lyder som nogle rigtige gode drømme du har. Tror helt sikkert på at det ville gavne unge udsatte med dig som pædagog/træner. I psykiatrien er langt det største arbejde motivation og få dem aktiveret så det kunne også være noget. Held og lykke med dine drømme. Håber det lykkedes dig at få koordineret det, til det du gerne vil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda larsen

  Det lyder da som en rigtig god ide, at kombinere dine 2 uddannelser :-). Jeg håber du får et godt job, det er ikke fair, at du skal så meget igennem bare fordi du har været på tv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Joy, nu ved jeg ikke hvor langt du har, men ellers synes jeg at julemærkehjemmet, ville være en oplagt arbejdesplads for dig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanent makeup.