Hjemmelavet koldskål og kammerjunkere,

Permanent makeup.

Hey allesammen. 

Igår skulle er jeg en tur forbi Medex Institute i Greve, for at få genoptegnet mine bryn og øvre/nedre eyeliner. Det er altid så hyggeligt, at være på besøg hos Sussie Medex Institut. Der var lækker chokolade, nødder og friske jordbær. 

  
Jeg har altid været helt vild med permanent makeup, og har fået lavet det over flere omgange de seneste par år. Da permanent makeup ikke holder for evigt. 

Til daglig tegner jeg altid mine bryn op med en mørkere farve, så hvorfor ikke bare få det lavet permanent, så sparer man også en del tid foran spejlet. Det gør rigtig meget for mit udseende, at have brynene farvet, samt have min eyeliner. Man føler sig mere lækker når det bare sidder der. Eyelineren gør altså også meget for ens øjne, jer der har permanent makeup ved hvad jeg mener. 

Jeg er ret hardcore, så jeg behøver ikke bedøvelse på øjenbrynene. Og sjovt nok er det altid enten venstre eller højre side, der er mere følsom end den anden. På mig er det højre side. Dog får jeg bedøvelse på øjnene, inden jeg får optegnet min eyeliner. Den øvre eyeliner gør ikke særlig ondt, og slet ikke på min venstre side, men den nederste gør ret ondt uanset hvilken side det er. 

  
Selve opretningen går ret stærkt, men når der lige skal tusset lidt ekstra bagefter, så gør det sku lidt ondt. Men på en skala fra 1-10 vil jeg sige den ligger på en 6’er. Så slemt er det heller ikke, har prøvet det der var værre! 
  
Nu skal jeg smøre det med en speciel creme nogle gange i døgnet, og så skal jeg helst afholde mig helt fra at have makeup på. Da såret skal have lov til at hele, og hvis jeg først går igang med, at tage mascara på osv. Og derefter skal fjerne det igen med makeup fjerner, så falder sårene af, og så får farven ikke lov til at sætte sig ordentligt. 

Lige nu er det ret mørkt, men en del af farven forsvinder igen, da der er meget overskudsfarve. Derfor har jeg også fået en tid igen om 3 ugers tid. Jeg valgte denne gang, at få tusset mine bryn bredere end normalt. 

I kan læse mere om de forskellige behandlinger herinde Medex Institut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet koldskål og kammerjunkere,