Hundefoder med fokus på dyrevelfærd.

Jubii har allerede tabt lidt

Hey allesammen. 

Jeg har jo været på diæt i en lille uge nu, men i søndags fik den lige en god omgang slik puha, og i tirsdags fik jeg vidst lige 3 hvedeboller ude hos min far og lidt slik. 

Nå men jeg har stadig tabt mig jubiii, havde ellers regnet med jeg stadig vejede næsten 63kg. Vejede mig i fredags og der var den på 62,7 og idag er den på 62,2. Så jeg har altså tabt mig 1/2 kg siden fredag. 

Man skal også passe på, at man ikke går for meget op i vægten, fordi den kan altså også snyde lidt. Det bedste er helt klart at veje sig om morgenen, efter toiletbesøg. Og self ikke veje sig hver dag, men måske 1 gang hver uge eller hver anden uge.. 

Min kost består primært af æggehvide, broccoli, rød peber, forårsløg, skyr, og lidt musli. Og så kylling. Spiser meget mine hjemmelavet æggewraps med avocado og kylling mmmm, de er altså så gode. 

Ind imellem nupper jeg også en proteinbar og så selvfølgelig altid min Ezy protein efter træning. Hvis jeg bliver sulten i løbet af dagen, spiser jeg enten nogle gulerødder eller laver en lækker smoothie

Mit mål er at komme ned på 59kg igen. Så lad os se hvor stærkt det går. 

Skal også lige pointere, at jeg aldrig sulter mig selv, eller gør noget der ikke er hensigtsmæssigt for min krop og mit helbred. Mit helbred kommer altid i første række. 

Og igen nej jeg er ikke tyk eller overvægtig, men jeg arbejder på at få min veltrænede fitnesskrop tilbage, en flad tonet mave, stramme baglår, markeret ryg og arme og en fast rund booty. Samt en lav fedtprocent.  


Hvis du ønsker hjælp til vægttab, fedttab, muskelvækst, fastere og mere tonet krop. Eller måske en sundere livsstil. 

Så skriv til fitbyjoy@hotmail.com

 

1 kommentar

  • Linda larsen

    Du burde prøve at spise i blodsukkerkontrol eller uden blodsukkerudsving for dine evige ædeorgier og efterfølgende slankeure gør dig aldrig tilfreds. Prøv at spise isis chips (paprika er bedst) eller protein chips fra bodylab (sour creme and onien er bedst), stevia slik fra nellie dellies eller harboe, chokolade med stevia fra nellie dellies, isis chruch bar (kun 1!) Ellers ingen ris ingen hvid pasta kun brød med min 8 g fibre. Virker det ikke så prøv at leve low carb et stykke tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundefoder med fokus på dyrevelfærd.