Hey allesammen. 

Jeg lavede forleden et indlæg, hvor jeg viser at jeg har taget på. Der er nogle som blev lidt triste over indlægget, fordi de mener jeg påvirker andre unge piger, til at sidde og eventuelt føle sig tykke. Og samtidig mener de at jeg er i god form og veltrænet. 

Her vil jeg understrege, at det var slet ikke min hensigt. Vi er alle forskellige og har forskellige syn på kropsidealer. Jeg dyrkede i en periode meget fitness, og fik en lavere fedtprocent end jeg er vant til. 

Da jeg så startede med at arbejde fuldtid, havde jeg slet ikke den samme tid som førhen. Plus jeg indtog mere mad end normalt, ikke decideret usund mad og slik, men 3 måltider i vuggestuen, primært smør og hjemmebagte grovboller, rugbrød, supper, kødretter osv. Samtidig med at jeg havde min egen madpakke med. Det blev hurtig til mange kalorier på en dag. Men fuck det smagte godt!

Da jeg startede på jobbet vejede jeg ca 60kg, og nu vejer jeg 62,7 kg. Jeg har taget næsten 3 kg på. 

Og nej jeg er ikke tyk eller overvægtig på nogen som helst måde, i know, og det vil jeg gerne understrege igen igen. 

Men den livsstil jeg gerne vil have kræver bare at jeg gør ekstra ud af det, jeg skal i fremtiden leve af min krop. Jeg skal være et forbillede for alle dem som ønsker et forløb, de skal kigge på mig og tænke, Nøj hvor hun har en pæn krop, hende kan jeg sku godt tillade mig at se op til. Eller ihverfald blive inspireret, eller motiveret af. 

I denne fitnessbranche og som personlig træner og kostvejleder, synes jeg det er ekstremt vigtigt, at man selv holder en vis standard. Så jeg kan vise mine kunder,  at jeg kan stå inde for alt hvad jeg laver. Samt at jeg er troværdig. 

Unge piger skal slet ikke tænke i de samme baner som jeg. Jeg er jo personlig træner og lever af min krop, jeg lever af at vise resultater, både på egen krop og på andres. Min livsstil og arbejde kræver at jeg er i form og udfører god og effektiv træning. 

Derfor er jeg rigtig trist over, at jeg har tilladt mig selv at få en høj fedtprocent igen. Fordi jeg kan tydeligt se forskel på nu og for 3 mdr siden. 

Mit kropsideal er , at have en tonet flad mave, med synlige skrå mavemuskler,  en veltrænet krop uden alt for synlige muller, og stadig bevare det feminine touch jeg har. Jeg er fx helt vild med hende her Michelle Lewin. Synes hun er mega inspirerende. Og så har hun stadig en flot feminin krop, har bevaret nogle former, selvom hun er ekstremt veltrænet. 

 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *