Du kan stadig nå at få din sommerkrop.

Overvejer du et forløb? Få en gratis personlig træning.

Hey allesammen. 

Går du og overvejer at få en personlig træner? Så er du kommet til det rette sted. Lige nu tilbyder jeg nemlig gratis personlig træning med mig, så kan du få en følelse af hvad det indebærer, samt hvordan det er at have en personlig træner. 

En session hvor der er 100% fokus på dig, sessionen vil indeholde et indledende møde hvor vi snakker om dine ønsker og mål, og derefter kan du få en lille prøvesession af 30-45 min varighed, alt afhængigt af hvor længe samtalen varer. 

Det vigtige er, at du møder op i træningstøj, og er klar på en udfordrende time hvor du får pulsen op, og vågner op dagen efter og tænker “hold kæft hvor kan jeg mærke min krop idag”

  
Hvis du er interesseret så send mig en mail på fitbyjoy@hotmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan stadig nå at få din sommerkrop.