Energi boost på en naturlig måde. 

Du kan stadig nå at få din sommerkrop.

Hey allesammen.

Foråret er kommet, solen begynder at overtage mere og mere. Og nu står man og kigger på sig selv, hmm kan jeg hoppe i en bikini nu? Er jeg klar til at flashe maven og stængerne? Eller er der lidt vintersul på kroppen, som godt kunne trænge til at gå i vinterhi? 

Jeg er selv igang med diæt, og træning, i er nemlig ikke de eneste, jeg skal sku også i bikini form! Og der er heldigvis stadig små 2 mdr endnu inden sommeren rigtig bider sig fast. 

  
Har du svært ved at komme ned i centeret? Eller er du typen, når du så er i centeret, så får du ikke trænet effektivt? Måske er du dårlig til, at presse dig selv? Måske er du typen, der mister modet fordi der er så mange maskiner, hvor skal man dog starte, hvordan skal man gøre? Eller er du typen der har været igang et stykke tid, men ikke rigtig føler der er sket noget? Eller skal du bare have et skub i den rigtige retning og presses? 

Alle kan komme i form, og nå deres mål, det handler bare om at planlægge forløbet så det passer præcis til dig, og hjælpe dig med at finde motivationen frem. Jeg er der til at støtte dig og guide dig hele vejen igennem.. 

   
 
Min tidligere kunde, efter 4 uger hos mig med 1 personlig træningstime om ugen, plus kostplaner. Hun endte med at tabe ca 5 kg. 

   
Alle mine træninger er forskellige, alt afhængig af hvad du ønsker. Vi starter altid med et indledende møde, så kan du se mig an, og føle om der er en god connection imellem os. God kemi betyder ALT når man skal investere i et forløb.  

Uanset hvilken type du er, så kan jeg tilbyde dig personlig træning. Personlig træning, hvor der er 100% fokus på dig, dine mål og dine ønsker. 
Der findes forskellige forløb og pakkeløsninger, som du kan læse mere om HER

Hvis du har ønsker til et forløb med mig som personlig træner, så kan du også sende mig en mail på fitbyjoy@hotmail.com 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energi boost på en naturlig måde.