Hvor mange aborter har jeg fået?

Lækker wrap a la Joy

Hey allesammen. 

Jeg lavede tidligere idag en live video, og mange har efterspurgt opskriften på min spontane wrap. Jeg blev inspireret af Lines livsstil da jeg så et billede med æggeruller og spinat, det så vildt lækkert ud. Og tænkte derefter selv at prøve at lave æggewraps a la Joy. 

Til 1 æggewrap skal du bruge, 2 æggehvider, 1 blomme, kvart forårsløg, 6-8 bittesmå buketter broccoli, en lille sjat olie og lidt paprika, og andre krydderier.  

   
Først opvarmer du panden, tilsætter olien, krydderier, broccoli og forårsløg. Imens det steger let, mixer du dine hvider og blomme sammen med en gaffel i en dyb skål. Når det har stegt lidt, hælder du dine æg på panden og lige sørger for at det spreder sig rundt på hele panden. Efter 2-4 minutter prøv at ryk lidt i panden og se om omeletten giver slip, og så kan du vende den. 

Når den så er færdig, skal der noget fyld i. Jeg valgte en halv avocado, 2 spsk hytteost og lidt forårsløg og peber, moser det hele sammen i en skål. Og tilsatte derefter frisk spinat.  


Det var nemt at lave og smagte fantastisk! I kan se videoen Her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor mange aborter har jeg fået?