Nyt hjem, nye tider..

Liv i Shape produkter

Hey allesammen. 

Jeg er lige nu igang med at teste nogle produkter fra  Liv i shape. Produkter som er gode til især vægttab, eller for den sags skyld, fedttab. Jeg skal jo ikke tabe mig, men jeg synes nu det er lækkert med en lille snack i ny og næ. Og her kommer liv i  shape på banen. 

Hvor mange har ikke købt en pose chips eller en pose fx maltesers chokolade, og endt med at spise hele posen? Selvom tanken måske var et par håndfulde. 

Hos liv i shape, har jeg fået tilsendt de her små lækre poser. Hvor der er en præcis næringsdeklaration på.  

Jeg har spist disse lækre Chokolade puffs, de minder om maltesers, dog uden den der sukkersmag. Det her er den sunde udgave. Sådan en pose indeholder 135 kcal. Hvilket i sig selv er fint for en snack på farten. Og man nyder at spise dem, pg med god samvittighed. En pose koster 15kr. 

  

En anden super lækker snack er disse Bacon nacho chips . De smager sådan lidt a la bacon/barbecue og selve chipsene minder lidt om en blanding af riskiks/chips konsistens. De var altså virkelig lækre.  Og indeholder kun 117 kalorier i 1 portion. Det er sku en luksus snack ifht kalorieindholdet. 
 

Jeg har testet deres Diet shakes i noget tid nu, der er både med vanille og chokoladesmag. De smager rigtig godt, og bruger dem som et mellemmåltid på farten, så har jeg altid en lille shake med i tasken. Det skal bare blanded op med vand. Chokoladen er dog min favorit. 

Jeg er også super glad for deres Energipiller som er baseret på naturlige ingredienser, i denne pille er der guarana i. Jeg tager altid en om morgenen og en i løbet af dagen, der går ca 30 min før det virker. Og det er ikke fordi man kommer helt op at køre, det er lidt ligesom når man drikker en kaffe eller energidrik. 

Alt i alt nogle rigtig gode produkter, jeg er meget tilfreds, og synes samtidig også at liv i shape har nogle overkommelige priser. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hjem, nye tider..