Flotte krystal hårbånd til 10kr

Kettlebell kursus

Hey allesammen. 

Så blev det endelig weekend, ja og jeg har ikke fri, jeg skal på kursus både idag og søndag hos Fitness Institute

Jeg blev først uddannet kostvejleder, derefter fitness instruktør og så personlig træner. Jeg tog også en masterclass hos Jacob Beermann, hvor jeg lærte omkring dødløft, squat og bænkpres teknik. Jeg husker dog mest omkring squat og dødløft, da det er min helt store passion, især squat. Og er stadig igang med at lave den nye version, nemlig low bar squat, skal snart op i kg. Jubii, elsker progression og når jeg kan mærke jeg er blevet stærkere. 

Nå men idag har jeg kettlebell instruktør kursus med Rasmus. Vi starter ud med at lave en masse ledopvarmning, for nakken, skulderblad, lænden, hoften, anklerne osv. 

Efterfølgende skal vi igang med at lave kettlebell swings. Vi starter from scratch. Ved at lave dødløft med kettlebell, samt lære teknikken, med at have ret ryg, ingen knævandring og tilbage med hoften. Dette er vigtigt at have styre på, inden man går igang med at lave sine swings. 

Derefter skal vi lære at lave cleans. 

 
Altid godt med kalk til hænderne, når man træner med kettlebells  

Kurset består af både lørdag og søndag i tidsrummet 9-17 på strandboulevarden 149, Østerbro. 

Idag er det søndag, og det er sidste dag, vi skal øve alt det vi lærte igår og samtidig lave snatches. Synes disse øvelser som cleans og turkish getup, er ret komplicerede, så det handler virkelig om at øve øve øve sig. Fordi i sidst ende, er det super effektive øvelser. Især turkish getup, det er jo en helkropsøvelse.

Mine håndled og nederste del af armen, er mega ømme! Det sagde Rasmus også de nok ville blive av av. 

Hvis i selv overvejer , at lære mere om kettlebells så kan i læse om kurset Her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte krystal hårbånd til 10kr