Hey girls. 

Jeg har været på bikini rov og får løbende sendt en del hjem fra udlandet. De er jo så billige, at det ikke er til at stå for. 

Jeg bestilte en sort bikini, med nogle snore på. Selvfølgelig ikke det mest praktiske, når man skal sole sig, pga alle stregerne man får. Men den er virkelig super lækker. Det kræver dog bare, at man ikke har for meget fedt på kroppen, så kan man hurtigt komme til at ligne en indpakket rullepølse. 

Har lige opdaget, at Kylie Jenner åbenbart også har denne lækre sag. Den jeg har, er sku nok en efterligning af en dyrere vil jeg tro. 

  
Den er rigtig flot, og man føler sig ret eksklusiv i den. Men den er meget lille i størrelsen. 

   

 
Selv jeg kunne mærke at den strammede lidt, så tror vidst lige jeg også skal lidt længere ned i min fedtprocent, har også taget på efter jeg startede som fuldtidspædagog i vuggestuen, der er jo hele tiden mad! 

Min bikini er en str large, og den er meget lille i det. Overdelen er ok, men underdelen svare til en small. 

  
Her er linket til den: 

http://s.aliexpress.com/22qYnENV

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Svar

Ikke for at være tarvelig mere som et godt råd, den bikini klæder dig ikke den får dig til at se større ud, den klæder Kylie for de hun er spinkel og meget slank / ikke muskuløs samt at hun har en meget tynd talje.

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *