Et godt køb! Lækre bukser

Billige Mac lipsticks

Hey beauty’s. 

Jeg har igen været på rov efter gode tilbud. Jeg fandt nogle læbestifter som er en efterligning af Mac. Jeg bestilte 3 forskellige farver, som alle skulle være matte. I kan se de forskellige farver her.  

Den første er en lys nude pink.  Synes den var ret gennemsigtig i det, og skulle faktisk smøre en del lag på, før den gav noget farve. 

  
Her kan i se den lidt tættere på. 

 
Den næste læbestift er også en nude pink, bare med en lidt mørkere tone. 

   
Denne synes jeg gav en bedre farve, og var nemmere at påføre end den første. 


Sidst men ikke mindst, har jeg bestilt en farve jeg normalt altid bevæger mig udenom! Mørke læber er ikke rigtig mig, men nu hvor de var så billige , tænkte jeg at nu skal jeg prøve. Synes farven er sådan lidt vinrød agtig.  

 
Den ser måske lidt voldsom ud til mig, da jeg ikke har makeup på, på de her billeder. 

  

Men synes den er super lækker, og nem at påføre, den gav hurtigt en flot jævn farve. 

I forhold til prisen og kvaliteten, vil jeg sige at pris og kvalitet følges ad. Kvaliteten er ikke særlig god, men de koster altså også 2-3$ stykket. Så jeg vil overveje at investere i et ordentligt mærke næste gang, og ikke en efterligning. 

Se links herunder. 

12 Colors Brand Clever Cat Lipsticks with Mirror Waterproof Lipsticks Easy to Wear Lip Stick Cosmetic Brand Matte Batom http://s.aliexpress.com/QjIfABvY 

Mht allergi, skal i nok passe lidt på, da det er varer fra Kina af, og de ikke har særlig strenge regler ifht kosmetik. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et godt køb! Lækre bukser