Minder fra min barndom. Pædagogerne tvang mig...

Mine top 5 øvelser, til en flot tonet mave.

Hey igen allesammen. 

Idag vil jeg have fokus på træning af maven. Det skal dog lige siges, at når man træner mave, og har ønske om en flad tonet mave, så er det mega vigtigt at jeres kost er sund. Maven synes jeg er det sværeste sted, at forbrænde fedt. Derfor siger man at 30% er træning og 70% er kost. Så det nytter ikke at træne mave på livet løs, hvis du spiser junkfood, slik , drikker sodavand osv ved siden af. 

1.  Trx mave øvelse.

  

2. Russian twist med en vægtbold, super god til de skrå mavemuskler.   

  

3. Atomic situps er jeg også helt vild med. Hvis du får ondt i lænden når du laver den, så prøv evt at lade være med at løfte benene fra gulvet. (Billede er lånt fra Google) 

 
4.  Denne øvelse husker jeg ikke lige navnet på. Men den er også super effektiv, samtidig får man styrket sin core, da det kræver en del balance og stabilisering. Den kan også udføres på gulvet, evt starte ud uden vægt. 

   
Her kan i se nærmere hvordan den udføres.   

5. Er denne øvelse, som jeg ikke helt præcis husker navnet på. Den er jeg også rigtig glad for. 

  

Der findes et hav af forskellige øvelser og workouts. Og jeg tænker i fremtiden, istedet for at lave billeder af mine øvelser, om i derimod ville få mere ud af at jeg ligger videoer ind istedet? Så i kan se hvordan de udføres. 

En anden god ting, er at dyrke noget høj intensitetstræning. Sidste år gik jeg ofte til HIT hold, og jeg fik den vildeste fedtforbrænding.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minder fra min barndom. Pædagogerne tvang mig...