Squat teknik, der går lige i ballerne og giver volume.

Hvordan kommer man bedst ovenpå igen efter et brud?

Hey allesammen. 

Forhold kommer og går. Nogle gange er man heldig, andre gange er man uheldig.

Hvis man har været vant til at være i et forhold, og have tosomhed, være fælles om alt. Så skal man pludselig til, at lære at være alene igen. Men man skal også passe på, man ikke kommer til at overvurdere ensomheden. Man har jo stadig sine venner, sin familie, måske et kæledyr, man har sine interesser osv. 

Det er vigtigt man ikke lukker sig selv af for omverdenen. Man har lov til at være ked af det, men sørg for at have en hverdag. Noget at stå op til. Sådan så man ikke sidder alene og bare tænker sig ihjel. 

Det dummeste man kan gøre, er at tage ud og feste og drikke sig fuld. Så snart du bliver fuld, vil du enten blive rigtig ked af det, vred, eller måske dumme dig ved at være sammen med en anden. Som du dagen efter, vil sidde og fortryde helt vildt, og samtidig føle dig endnu mere ensom og ked af det. 

Man kan altså ikke bruge alkohol, til at komme ovenpå igen. Måske for en stund. Men når hverdagen kommer snigende, vil du igen have den her følelse af tomhed og savn. 

  
Fra start af, er det vigtigt at du accepterer disse følelser. Accepter at forholdet ikke endte lykkeligt, accepter at du er alene igen, accepter at kærlighed kommer og går. Accepter at du er ekstremt ulykkelig. Når man først accepterer sine følelser, er det nemmere at komme videre til næste step. Nemlig at bearbejde alle følelserne og tankerne. 

Det er altid mega hårdt i starten, og ens følelser, er som bølger, det går op og ned, hele tiden. Man skifter humør, så er man glad, så er man sur, så vil man græde. Det er helt normalt. 

Husk ikke at glem de folk omkring dig, og husk at give kærlighed til dine dyr, eller venner og veninder. Jeg har min elskede hund, som får en masse kærlighed, ja det gør han altså uanset hvad 🙂 

  
Man skal også passe på ikke, at blive desperat efter en ny. Hvis du er desperat, lukker du af for dine alarmklokker, dine realitetssanser, og du vil 100% blive såret.  En desperat person, vil aldrig finde lykken. 

Selvom tiden går langsomt, og man mere og mere savner en at dele sit liv med. Så er det vigtigt , at man kigger indad. Fordi man skal ikke bruge tiden på, at tænke på hvem man skal dele sit liv med. Tiden går, istedet skal man lære at leve livet, og nyde de stunder som der nu engang er. 

Lav nogle gode ting for dig selv, forkæl dig selv. Start til fitness, få nogle skønhedsbehandlinger, lav hovedrengøring derhjemme, køb nogle nye ting til hjemmet, ryk om derhjemme, køb friske blomster. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squat teknik, der går lige i ballerne og giver volume.