Nem kokos/karry suppe med kylling og ris

Hvordan gik det med mine lår efter fedtsugningen?

Hey allesammen. 

Jeg har på det seneste fået forespørgsler fra piger, der også overvejer at få lavet fedtsugninger. Og som har en masse spørgsmål. Jeg lavede tilbage i marts 2 blogindlæg, omkring forløbet og der er også nogle billeder derinde i kan se her. 

http://joykpetersen.com/for-min-operation/
http://joykpetersen.com/efter-min-operation/
Nu sidder jeg her og det er næsten 1 år siden at jeg fik fedtsuget den øverste del af mine sidelår, de såkaldte “ridebukselår”. Så er der altid nogle der tænker, hvorfor har du fået lavet det? Du dyrker jo fitness, kan man ikke bare træne/slanke det væk?

Nej det kan man ikke, nogle mennesker har problemområder, som bare ikke kan trænes væk. Jeg taler ud fra erfaring, det eneste sted hvor jeg ikke tabte mit fedt, var på øverste del af sidelårene. Og når jeg tog på, satte en del af fedtet sig også der. 

Jeg kom til en konsultation ude hos Københavns plastikkirurgi og fortalte om mit problem. Lægen sagde at der desværre er nogle områder, hvor det hverken kan trænes eller slankes væk. Nogle steder på kroppen er fedtdepoterne bare større end andre steder. Nogle har fx problemerne på hofterne, de såkaldte “bollehåndtag” og andre kan have det fx under hagen “kalkunhage”. Og mit problem var så på sidelårene. http://www.koebenhavnsplastikkirurgi.dk 

Jeg endte med at få suget omkring 200g fedt på hvert sidelår. Det var sku en del. 

Jeg er rigtig glad for resultatet.  Nu føler endelig at mine ben passer til resten af kroppen. Og kan have noget tøj på, som jeg ikke kunne førhen, lange kjoler maxi kjoler, korte shorts, uden at se super bred og forkert ud. 

    
Jeg er især glad for at jeg kan have lange kjoler på. Førhen lignede jeg virkelig en idiot, hvis jeg havde en lang kjole på. Det så helt forkert ud. Derfor jeg altid har holdt mig væk fra kjoler der var længere end lårkort. Men sådan er det ikke mere. Nu synes jeg bare alle kjoler sidder så godt. 

 
Når jeg er på stranden, kan jeg godt se der er kommet nogle ujævnheder. Dem har jeg da en bitte smule nedtur på over, men det siger jo også sig selv, når man får fjernet fylde under huden, så bliver huden jo lidt ujævn. Er mere glad for at fedtet er væk, fordi før var det jo også lidt ujævnt, sådan appelsinhudsagtigt. 

Så ja når man får foretaget en fedtsugning, så er der altid en risiko for ujævnheder, og mine er altså ikke slemme, og som sagt kan de kun ses i et bestemt lysfald. 

Generelt i det hele taget, er jeg rigtig glad for min krop lige for tiden. Vi kan sku ikke være 100% perfekte, og det må man prøve at acceptere. 

  

Er super glad for min figur, den operation har virkelig hjulpet. Endelig kan jeg have lange kjoler på og føle mig ekstra feminin og smuk. 

  
Priserne på fedtsugninger varierer. Men i kan læse om det inde på deres hjemmeside. 

Priserne er også forskellige fra klinik til klinik, og det er også billigt i udlandet, bare sørg for at vælge en anderkendt klinik. Såsom fx Luxuskirurgi i Lithauen. 

 

Skriv en kommentar

  • Sara

    Kan fint følge dig i at du gerne vil have fedtsugningen. Har selv fået foretaget en kosmetisk operation, så har intet imod det. Bliver dog rigtig ærgerlig, når du beskriver det at have lidt fedt på lårene, som ‘forkert’, og nok til at du, til trods for at du var slank og fit, udgik bestemt tøj, alene af den årsag. Ingen fordømmelse herfra, kan fuldt ud forstå det, men for pokker, det er satme ærgerligt at kropsidealerne er så forskruede!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Kan fint følge dig i at du gerne vil have fedtsugningen. Har selv fået foretaget en kosmetisk operation, så har intet imod det. Bliver dog rigtig ærgerlig, når du beskriver det at have lidt fedt på lårene, som ‘forkert’, og nok til at du, til trods for at du var slank og fit, udgik bestemt tøj, alene af den årsag. Ingen fordømmelse herfra, kan fuldt ud forstå det, men for pokker, det er satme ærgerligt at kropsidealerne er så forskruede!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem kokos/karry suppe med kylling og ris