Balmain vs budget

Kim Kardashian dress vs budget

Hey piger. Jeg er lige i denne uge, gået all in på modekjoler vs budget. Vi elsker jo bare det som de kendte går i, ikke fordi de er kendte, men nogle formår bare at have en super fed stil. En stil vi andre ikke altid har råd til. Derfor tyer vi tip budget. 

Idag har jeg fundet lidt rundt omkring på nettet. Google er min ven 🙂 

Denne kjole synes jeg er super fed, plejer normalt ikke at være til lak kjoler, men hun bærer den flot. Jeg ved dog ikke lige hvad mærket er. 

 
Her er budget udgaver som koster omkring 150-250kr.  

 
Både i nude og i sort. Når jeg kigger på dem, synes jeg dog ikke kvaliteten ser særlig god ud. 

  
Men det kan jo være at den måske er pæn når man har den på. Synes ihverfald den Kim har på i nude, er så lækker.  

Den næste kjole jeg har kigget lidt på, samt fundet en budget kjole der ligner. Er denne flotte hvide sag, super lækre detaljer, meget speciel kjole. Kim kan godt lide bandage kjoler, giver også en super flot feminin form. 

 
Her har vi budget udgaven. Både i sort og i hvid.  Som i kan se, er det langt fra den kvalitet som Kim har på. Priserne er dog også meget forskellige. Kims kjole koster mange mange tusinder af kroner. Hvorimod denne koster omkring 100 dollars. 

   
Her var så lidt kjoler til budget pris. Mange af jer spørger om links. Jeg finder de fleste billeder inde på nettet, Google. Så prøv der hvis det er. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balmain vs budget