Hey allesammen. 

Jeg har idag fået tilsendt nogle nye selvbrunere, som er vildt populære i udlandet. De hedder bondi sands, the Australian tan. 

Jeg har lige været i et dejligt langt karbad, og skulle da lige prøve den. Jeg har 2 varianter, en i light medium tan, og en i Dark tan. Jeg har nu prøvet den i light medium tan, og synes allerede jeg kan se en kulør er ved at komme frem. 

  
Jeg tog fugtighedscreme på først, og så sprayede jeg ca 30cm væk fra ansigtet og derefter føntørrede jeg mit ansigt, synes jeg gør at det tørrer hurtigere ind i huden. Jeg har ikke makeup på her, hverken det ene eller det andet. 

Men det gik sku stærkt, jeg blev sådan lidt rød i kinderne, måske pga føntørreren? 

 
Her kan i også se min kulør. 

 
Den virker god, den er ikke fedtet, og synes jeg har fået en hurtig kulør. Jeg vil dog lige tage et ekstra billed imorgen, for at se det endelige resultat. 

De er lige nu på tilbud herinde hos billig parfume. Generelt synes jeg at de altid har nogle lækre produkter og et kæmpe udvalg i ALLE prisklasser. 

http://www.billigparfume.dk/produkter/bondi-sands-self-tanning-mist-selvbruner-150-ml-light-medium.html

Sådan ser den ud dagen efter. Dejligt jeg ikke er orange! Har en flot gylden kulør. Er lige vågnet så ser lidt klatøjet ud hehe.   

  

Relaterede indlæg

2 comments

Svar

Smitter den af på hovedpuden?

joykpetersen
Svar

Hvilket? Kan kun se din kommentar. Men kan ikke lige tyde hvilket indlæg du har skrevet på?

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *