Sunde deller 

Frisør besøg hos Tornsberg

Hey allesammen. 

Jeg har glædet mig rigtig meget til denne dag, i ved nok hvordan det er når man har været en tur hos frisøren, fået klippet håret lidt, frisket det op med et lækkert farvespil. Uh jeg elsker den følelse når man går fra frisøren, man føler sig så lækker, og håret gør virkelig meget ved ens udseende. Så er det bare om at vælge den rigtige farve.

Jeg er ret påpasselig med mit hår! Tør ikke rigtig skifte farve, har dog været igennem platinblond tiden, brunette tiden, og nu er min hårfarve lidt mere dæmpet lys, med et lille tvist af mørke/rødlige nuancer, som er faded en del ud. 

Sidst jeg var hos Tornsberg, synes hun det kunne være lidt flabet med silver blonde reflekser, men det tør jeg ikke, og sagde nej. Kan slet ikke forestille mig den farve til mit look. Vi fandt dog frem til nogle andre lækre farver, dem kan i se i mit tidligere indlæg her http://joykpetersen.com/frisoer-besoeg-hos-tornsberg/ 

http://tornsberg.dk
Jeg er generelt meget kræsen med mit hår, jeg vil ikke have nogen bestemt frisure, da jeg går og venter på at få hår ned til lænden. Jeg tror jeg i denne omgang vil have nogle lyse striber, og igen noget mere spil i håret, i form af nogle varme nuancer.  

Sådan ser mit hår ud nu, det er blevet ret mørkt i bunden, ja så kan i ane min rigtige naturlige hårfarve. Den bund skal peppes lidt op med noget lyst, fordi mit hår bliver så hurtigt fedtet at se på, når bunden når at blive så mørk. Jer der har farvet lyst hår, ved hvad jeg mener. 

 
  

Frisør Mette Tornsberg er meget dygtig og ekstremt professionel, hendes frisør salon er så hyggelig, og der er en dejlig positiv atmosfære. Hun sælger også de populære milkshake produkter, og jeg skal have nogle med hjem idag, da jeg er løbet tør derhjemme. I kan læse mere om salonen herinde http://tornsberg.dk

  
Hyggelig lounge. 

 

Uha så har jeg fået striber med sunkissed metoden, og så en dybde i nakken, hvor håret er blevet farvet lidt mørkere, og til sidst har jeg fået en delicate oliefarve fra milkshake, som giver glans og varme. Samt fået klippet spidser.    

Her er det endelige resultat, i love it. Virkelig flot farvespil, og har fået en milkshake hårfarve shampoo med hjem så jeg kan gøre farven varm igen, 

   

 
  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde deller