Hey piger. I sidder nok ligesom mig mange af jer derude, hvordan skal man lige sætte sit hår imorgen og hvad skal man have på, åh ja der er mange små issues haha. 

Jeg har tre overvejelser, glat hår, krøllet hår eller opsat hår. Jeg overvejer at tage den he kjole på. Den har bare en lidt høj hals, så synes måske det vil se dumt ud med håret nede? Skal bare ikke ligne jeg ikke har nogen hals. Hvis i ved hvad jeg mener?

 
Nå men her er 3 forskellige frisurer jeg overvejer.  

Her er det opsat med en donut, dog uden noget pynt. 

 
Her er håret blevet mere pyntet. 

  
Og så er der de klassiske krøller. 

  
Sidst men ikke mindst, det almindelige glattede hår. 

  
Jeg er total i tvivl om hvad jeg skal gøre.  Hvad synes i?? 

Relaterede indlæg

15 comments

Svar

Jeg syntes det er så flot med donuten uden pynt det er flot og stilet 🙂

Svar

Jeg stemmer helt klart på håret skal sættes op. Det ser meget mere klassisk ud og syntes man ser dit ansigt og profil meget bedre. Når man er så køn som du, er det med at udnytte du kan bære sådanne frisure

Svar

Til den kjole tænkte jeg faktisk glattet hår, op i en høj, flot hestehale, og så måske kunne du tage dit pandehår/noget af dit hår foran ansigtet og toupere det inderste, og så lægge et glat lag hår over, så håret ikke ser så glat ud

Svar

Jeg synes helt klart du skal vælge at sætte håret op til den kjole fordi den har så mange flotte detaljer som skal ses. Synes at den knold uden pynt vil være så flot dertil, fordi den er enkel men utrolig flot pga størrelsen men uden pynt fordi du allerede har masser af pynt på kjolen :blush:

Svar

Helt klart oppe og gerne med den pynt der 😉

Svar

Jeg synes det skal hænge nede enten glat eller bølget. Med det du har fyldt i dine læber og fået i dine bryster, skal du passe på ikke at komme til at se for dukket ud, vælg det naturlige look.

Svar

Krøller eller donut Wow!

Svar

Søde smukke pige!
Du skal vælge lige præcis den frisure du føler dig tilpas med! Du er så køn, at du kan bære det hele! Jeg syntes personligt selv at du skal have det opsat med pynt – for der er sgu nytår, det er okay at ligne en som er på vej til galla, hvilket jeg gør hvert år den aften! Det er kun den ene aften, den ene gang om året – hvorfor ikke bare give den fuld gas!
Knus til dig

Svar

jeg synes at du skal have en fransk fletning til den der kjole, da jeg lige kan se noget af dine fletning og tror at det kommer til at se pisse godt ud

Svar

fletning

Svar

Hvor har du fået den første kjole fra? Ville nemlig gerne selv have den❤️❤️❤️

joykpetersen
Svar

jeg har købt den privat, men overvejer at bestille nogle hjem

joykpetersen
Svar

købt privat, men overvejer at bestille nogle hjem..

Svar

Håret oppe med pynt, helt klart pænest til kjolen

Svar

Helt klart håret oppe!, du har en flot figur, nogen flotte bryster og det skal vises frem, ved at du har fået hængende ned kommer du hurtigt til at gemme dit ansigt så du smukke flugt knold du har lavet er perfekt!!!

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *

Hey piger. I sidder nok ligesom mig mange af jer derude, hvordan skal man lige sætte sit hår imorgen og hvad skal man have på, åh ja der er mange små issues haha.  Jeg har tre overvejelser, glat hår, krøllet hår eller opsat hår. Jeg overvejer at tage den he … Læs mere

Relaterede indlæg

15 comments

Svar

Jeg syntes det er så flot med donuten uden pynt det er flot og stilet 🙂

Svar

Jeg stemmer helt klart på håret skal sættes op. Det ser meget mere klassisk ud og syntes man ser dit ansigt og profil meget bedre. Når man er så køn som du, er det med at udnytte du kan bære sådanne frisure

Svar

Til den kjole tænkte jeg faktisk glattet hår, op i en høj, flot hestehale, og så måske kunne du tage dit pandehår/noget af dit hår foran ansigtet og toupere det inderste, og så lægge et glat lag hår over, så håret ikke ser så glat ud

Svar

Jeg synes helt klart du skal vælge at sætte håret op til den kjole fordi den har så mange flotte detaljer som skal ses. Synes at den knold uden pynt vil være så flot dertil, fordi den er enkel men utrolig flot pga størrelsen men uden pynt fordi du allerede har masser af pynt på kjolen :blush:

Svar

Helt klart oppe og gerne med den pynt der 😉

Svar

Jeg synes det skal hænge nede enten glat eller bølget. Med det du har fyldt i dine læber og fået i dine bryster, skal du passe på ikke at komme til at se for dukket ud, vælg det naturlige look.

Svar

Krøller eller donut Wow!

Svar

Søde smukke pige!
Du skal vælge lige præcis den frisure du føler dig tilpas med! Du er så køn, at du kan bære det hele! Jeg syntes personligt selv at du skal have det opsat med pynt – for der er sgu nytår, det er okay at ligne en som er på vej til galla, hvilket jeg gør hvert år den aften! Det er kun den ene aften, den ene gang om året – hvorfor ikke bare give den fuld gas!
Knus til dig

Svar

jeg synes at du skal have en fransk fletning til den der kjole, da jeg lige kan se noget af dine fletning og tror at det kommer til at se pisse godt ud

Svar

fletning

Svar

Hvor har du fået den første kjole fra? Ville nemlig gerne selv have den❤️❤️❤️

joykpetersen
Svar

jeg har købt den privat, men overvejer at bestille nogle hjem

joykpetersen
Svar

købt privat, men overvejer at bestille nogle hjem..

Svar

Håret oppe med pynt, helt klart pænest til kjolen

Svar

Helt klart håret oppe!, du har en flot figur, nogen flotte bryster og det skal vises frem, ved at du har fået hængende ned kommer du hurtigt til at gemme dit ansigt så du smukke flugt knold du har lavet er perfekt!!!

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *