Æble/kanel/banan kage

Luder, medieluder, whatever!

Hey allesammen..

Kender i det, når folk man ikke kender, skal kalde dig for luder? Sorry men jeg oplever altid at det er små lave halvgrimme fyre, med alt for mange hår mellem brynene, som skal sidde og råbe højt.

Come on, så snart du åbnede munden, stank der af lort i hele rummet, og desuden er du pisse grim! Sorry sådan siger jeg normalt ikke om folk. Men jeg er bare så træt af de gutter, som sidder inde på især instagram og facebook, som skal sidde og spille seje, imens vi andre skal udsættes for deres ekstremt grimme og respektløse sprog!

Det kan være gutterne er utilfredse med noget man har delt, come on, jeg har min ytringsfrihed og kan dele lige hvad der passer mig, dog med respekt for andre mennesker. Der er bare nogle gutter  i vores samfund, som har rigtig svært ved at acceptere dette. Hvis opslagene ikke lige passer dem,eller ens billeder,tekst whatever det nu måtte være, så er man en LUDER!

Hvorfor skal vi piger altid kaldes for luder? Om det er på facebook, instagram, twitter, youtube osv. Ja selv på gaden har jeg oplevet at blive kaldt luder, fordi jeg ikke ville give en gruppe unge drenge mit nummer.

Er pigen for afvisende er hun en luder, deler hun opslag er hun luder, er hun på facebook, jamen så er hun da en luder, osv osv. Det har ikke nogen ende.

Sorry men kan gutterne snart ikke finde på noget nyt? Den er så gammel efterhånden, kom nu ind i kampen. Jeg vil hellere kaldes kælling, skedefrø end luder, hvis jeg skulle vælge, luder er man jo så vant til efterhånden hahah. Haha er var engang en der kaldte mig en skedefrø, jeg skreg af grin, sjældent har jeg hørt så morsomt et ord.Og de billeder jeg fik i hovedet af hvordan en skedefrø kunne se ud OMG, ja den sidder stadig fast, det var en sjælden en af slagsen.

Drenge vær nu lidt mere kreative, svin os i det mindste til med noget vi husker. Jeg er fx blevet kaldt luder et utal af gange, husker ikke decideret af hvem, men den der skedefrø, den vil jeg ALTID huske haha.

Højtråbende drenge og jer med for aggressive fingerspidser, hvis i vil score, eller have opmærksomhed fra piger, så får i det ihvertfald ikke på den måde i selv tror i fører jer frem på. Det kan godt være jer og jeres venner griner, men andre normale mennesker der har respekt for andre, ser bare ned på de her typer og griner af dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble/kanel/banan kage