Fancy dresses pt. 1

Parfumer for under 160kr.

Hey piger.

For nogle uger siden skulle jeg mødes med min veninde Sofie, havde ikke set hende længe, så vi aftalte at tage en tur på strøget og hygge. Hun skulle ind forbi zara og købe en parfume, ja jeg vidste slet ikke at zara butikken solgte parfumer, både til mænd og kvinder. Der var sindssygt mange at vælge imellem, og da jeg så hvor billige de er, så gik jeg i krig med at skulle dufte til dem ALLE.

Priserne varierer mellem 69kr-189kr. Det er rigtig billigt, ifht. hvis du tager et smut i matas, illum eller magasin hvor den billigste nærmest koster 380kr for den mindste af slagsen.

Jeg endte med at købe 4 parfumer, 3 til mig selv og en sinddsyg god en til Carlos, som havde en snert af den mandeparfume fra paco rabana.

Min første parfume jeg købte dufter af blid vanille, duften er ikke skarp i det, den er ret mild, men ih hvor den dufter godt. Den kostede vidst 89kr.

img_6182.jpegDen anden parfume jeg købte er også helt fantastisk, da jeg duftede til den mindede den mig om en anden parfume, Nu har jeg fundet ud af hvilken en det var, hvis i husker tilbage i 2013 der udkom en parfume fra Chloe, mener den hed see by chloe. En rigtig frisk duft, den her parfume fra zara minder om den, dog ikke så skrap i duften, men en mild udgave af chloe parfumen. Den her mener jeg også kostede 89kr.

img_6180.jpegMin tredje parfume, kostede dog 159kr og da jeg var inde i zara forleden, var den altså sat op til 189kr, eller også er det mig der husker forkert mht prisen? Nå men den her er ekstremt frisk, den dufter ligesom når man er kommet ud af badet, rigtig shower fresh duft.img_6181.jpegSå piger hvis i gerne vil have nye parfumer, men måske ikke har den vildeste økonomi, så kan jeg helt klart anbefale zara parfumerne, eller hvis i skal give en lækker gave til veninden, kæresten, familiemedlemmet. Som sagt er der både til mænd og kvinder, og der er omkring 15-20 forskellige parfumer og de dyreste koster maks 189kr.

Skriv en kommentar

  • Gitte sørensen

    Det første billed af zara parfume søger jeg efter, kan man købe online i butikken og evt hvordan ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fancy dresses pt. 1