Naturlig makeup

Flotteste smykker for 30kr. 

Hey piger.

Her i julen har jeg været meget ude og kigge på gaver, men det ender altid med at jeg støder ind i alle mulige tilbud og køber alt muligt til mig selv. I denne omgang fandt jeg bare de fedeste halskæder, og alle sammen var sat ned fra omkring 170kr til 30kr.

OMG! Dem måtte jeg bare eje, jeg elsker guld, så derfor er alle mine halskæder guldfarvet. Den første halskæde er købt på tilbud i H&M, synes den er så fin, og dejlig simpel. Er helt vild med den tykke kæde, og så de små tynde fine kæder der hænger ned. Jeg havde den på til en julefrokost, havde en sort blazer på og en leopard mønstret halv gennemsigtig top indenunder.

img_6183.jpeg

 

 

 

 

 

Her kan i se mit lille outfit hvor jeg havde den på.

img_5877.jpeg

 

 

 

 

Jeg fandt også en anden rigtig fin halskæde, den har jeg dog ikke haft på endnu. Den har ligesom noget sort reb agtigt flettet ind mellem kæderne. Synes også den er vildt fed, og så til 30kr. Ja tak! Halskæden er også købt i H&M.

 

img_6184.jpeg

Sidst men ikke mindst, denne fine store sag som er købt i trend, jeg så den var sat ned fra omkring 180kr. Normalt er jeg ikke til de store halskæder, men til denne pris, måtte jeg bare eje den. synes virkelig den er lækker. er rigtig glad for mit køb.

Den ser lidt tung ud i det, det er den også, men ikke så tung at man ikke kan holde ud at have den på, den er ret behagelig og den tynger ikke i halsen.  Føler mig rigtig lækker og feminin med disse fine halskæder.

 

img_6185.jpegimg_6049-1.jpeg

 

 

 

 

Et godt råd til alle jer der elsker gode tilbud, tjek H&M og TREND, de har altid tilbud, især trend, og skal lige siges at jeg ikke er sponsoreret af hverken den ene eller den anden, det er ren og skær interesse for pæne ting til billige penge. Gina Tricot har faktisk også en del smykker på tilbud.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig makeup