Hey piger. Jeg elsker makeup, husker tydeligt mine yngre teenagedage, med hvid streg over øjet, sort streg under øjet og den ondeste orange kant fra al min gosh bruncreme. Shit hvor så jeg ud!

Med tiden er jeg dog blevet bedre og bedre, plus min mor var ærlig overfor mig dengang og fortalte at det lignede jeg havde kuglerunde sildeøjne med den makeup. Hun lærte mig faktisk en del, som jeg derefter har videreudviklet. Skygger er noget af det bedste hun har lært mig, de har fulgt mig hele livet nærmest.

Nå men idag har jeg lagt en mere naturlig makeup. Har brugt en almindelig eyeliner tusch, med en tyk spids tusch agtig “pensel” eller hvad man nu kalder sådan en?

 

 

 

 

 

 

Først tog jeg noget mineralogie pudder på, og en lille smule rouge fra youngblood. Lagde kun et lille fint lag.

Jeg lagde først eyeliner i vippekanten og kørte den ud ved øjet, derefter tog jeg en lækker max factor mascara på, samt tegnede mine bryn op med lidt brun øjenskygge. Er mere til øjenskygge på brynene, end til streg, synes godt streg kan se ret optegnet ud. det er dog først det seneste år, jeg er gået over til at bruge øjenskygge istedet for streg.

Det her er et af mine mange hverdagslook, synes det ret naturligt ud. Og håret er bare noget jeg lige lavede hurtigt inden jeg skulle i bad, og da jeg kom ud af badet, var knolden bare blevet kæmpe stor og sad sådan der, det blev da meget pænt hihi.

Relaterede indlæg

4 comments

Svar

Har lige fundet vejen til din blog og vil fra dags dato følge sig..

˛ *• ˚ ★ Rigtig ★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★ glædelig jul ★ 。* 。

– Louise

joykpetersen
Svar

Mange tak Louise, det er jeg glad for. Også rigtig god jul til dig.

Svar

Har lige fundet vejen til din blog og vil fra dags dato følge sig..

˛ *• ˚ ★ Rigtig ★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★ glædelig jul ★ 。* 。

– Louise

joykpetersen
Svar

Mange tak Louise, det er jeg glad for. Også rigtig god jul til dig.

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *