Glat hår, uden brug af glattejern. 

Høje støvler man ikke får så ondt i fødderne af

Hey piger. Er i også fan af de høje sko, hvor man ikke får ekstremt ondt i fødderne efter en halv time? Så læs med her.

Jeg har rigtig mange sko, og jeg elsker sko! Virkelig! Men det er aldrig rart, når det begynder at gøre ondt i fødderne. Det kan nærmest ødelægge hele ens aften når ømheden først kommer snigende.

Jeg har med årene efterhånden fået en lidt nyere stil mht valg af sko. Jeg er blevet helt vild med de støvler som har høj plateau og en tyk hæl. Nogle gange køber jeg også sko fordi de er vildt fede, men får aldrig rigtigt brugt dem, fordi nogle af mine stiletter er ALT for høje, og mega svære at gå i, i længere tid af gangen.

Mine nye støvle køb er super fantastiske, de er så behagelige at have på, og synes jeg har gjort nogle rigtig gode køb, for rigtig små penge.

Den her støvle med rem, er købt i trend på strøget, jeg gav 150kr for dem. Men ugen efter var jeg så heldig at de havde en str 40 tilbage. De første jeg købte, strammede nemlig en smule på den ene fod, men dem i str 40 er så behagelige at have på. Man kan sagtens have dem på en hel aften. Synes også de er fine til både hverdagsbrug og til fest.


De her lækre sko er også købt i trend, de er dog mere til når jeg er en tur i byen. Tror jeg gav 200kr for dem, er altid heldig at finde fede sko på tilbud. Rigtig behagelige at gå i, og man får ikke særlig ondt i fødderne. Har haft dem på, på mine sidste 3 byture, og de passer bare til næsten al slags tøj. De har et slangeprintet mønster, ser ret fedt ud.


Jeg har jo rigtig rigtig mange andre sko, men de her er de eneste, hvor jeg ikke får særlig ondt i fødderne i løbet af en aften. Tror det er grunden den høje plateau foran, de er også super nemme at gå i.

De her købte jeg fx i H&M for 150kr, på juletilbud. Men de er super fede, elsker den stil, støvlen er dog lidt sværere at gå i, grundet der ikke er så høj plateau foran, plus hælen er højere og smallere. Jeg ser da stadig frem til snart at skulle have dem på, men her får jeg nok lidt hurtigere ondt i fødderne end i de andre jeg viste længere oppe.


Har også i tankerne, at jeg inden længe vil lave nogle indlæg med mine forskellige outfits. Jeg har min helt egen stil, og går i det tøj og de sko som jeg synes er fede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glat hår, uden brug af glattejern.