Hey allesammen. 

Jeg er startet på min fantastiske uddannelse inde hos fitness institute, min vej til personlig træner. Ja den er hård, første grundkursus/ uddannelse er indenfor anatomi og fysiologi. Det er virkelig noget man skal sætte sig ind i, det handler om at forstå det man læser og huske det. 

Jeg har eksamen i denne uge, og igår blev jeg ramt af en influenza lignende tilstand. Fuck tænkte jeg bare, skulle have brugt hele dagen på at terpe igår.  


Men istedet lå jeg med feber, ekstremt træthed, og måtte kæmpe igennem mine kompendier, pakket ind i dyner, dopet af panodiler, imens kroppen gang på gang bliver fyldt op med varm vanille te og mælk. Fuck jeg har virkelig lov til at have ondt af mig selv!  Uglet fedtet hår, ligner lort, udmattede øjne, ondt i halsen, føler jeg har en sugekop siddende lige i fjæset, samt følelsen af have fået en mursten kastet lige i hovedet. 


Ikke nok med influenza og eksamen, så var jeg til fysioterapeut igår, efter en skade i snart 2 mdr. Og jeg fortryder jeg ikke tog herhen noget før! Jeg skal genoptræne hver dag med nogle bestemte øvelser. Og så vurderede han jeg burde være klar igen om en uges tid.  Her er bare lidt af de øvelser jeg skal lave herhjemme, har flere endnu.. Mit bækken var lidt skævt, og mine dybere liggende muskler, skulle aktiveres og trænes. 

  

Og er i lige klar over hvor hårdt det er, at lave genoptræning når man er syg. Selvom det er så simple øvelser, kræver det virkelig meget af min krop i den her tilstand. Men jeg bliver nødt til at lave dem, så der kan komme styr på min skade!
Så med høj feber, udmattelse, syg, ja så skal jeg læse, terpe terpe terpe, genoptræne og bare prøve at holde mig vågen. Har lyst til at sove hele tiden. 

Min uddannelse er vigtig for mig, og det er så vigtigt at læse og huske de her ting, fordi man må ikke have hjælpemidler til den skriftlige eksamen, du skal kunne alt i hovedet. Så håber min hukommelse fungere trods min sygdom! Virkelig uheldigt, men jeg giver ikke op. Jeg kæmper.  

 
Og har siddet og prøvet at tegne musklerne på min krop, men da jeg kom til bagsiden, ja der kunne jeg sku ikke rigtig nå hehe. Man må være kreativ. 

  
  

Relaterede indlæg

8 comments

Svar

Puha, rigtig god bedring!

Hvor købte du de der trusser med indlæg, så man får en større røv? Hehe 🙂

joykpetersen
Svar

Mange tak. Dem kan man købe via mig for 100kr

Svar

Puha, rigtig god bedring!

Hvor købte du de der trusser med indlæg, så man får en større røv? Hehe 🙂

joykpetersen
Svar

Mange tak. Dem kan man købe via mig for 100kr

Svar

håber at du er blevet rask igen. 🙂 skal lige høre dig, jeg så et opslag på facebook her forleden hvor du fortalte om sådan nogle smarte hårfjernings”ting”. nu kan jeg simpelthen ikke finde dem igen?? hvad er navnet på dem. 🙂

joykpetersen
Svar

Hej undskyld mit sene svar. De hedder depilpads 🙂

Svar

håber at du er blevet rask igen. 🙂 skal lige høre dig, jeg så et opslag på facebook her forleden hvor du fortalte om sådan nogle smarte hårfjernings”ting”. nu kan jeg simpelthen ikke finde dem igen?? hvad er navnet på dem. 🙂

joykpetersen
Svar

Hej undskyld mit sene svar. De hedder depilpads 🙂

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *