Interview med ung pige, advarsel mod pædofile brugere

Ny stang i mit liv :D

Hey derude..

Ja jeg har fået en ny stang i mit liv. 

Den bedste af slagsen haha, nemlig en pink selfie stang. Bestilte 2 over nettet, til ingen pris og de virker. Har fået taget så mange gode billeder, det er jo nærmest som at have sin egen private fotograf, bare pakket ned i en stang og en lille holder, jeg elsker den.

  
 

Hvis mange af jer derude elsker at tage billeder, kan jeg klart anbefale at i anskaffer jer en selfiestang. Den er nem at bruge, og så ser man bare meget bedre ud når man kan tage billeder på afstand.

  
Dks ukronede selfie Queen er på banen igen, og nu med en selfie stang. 

I luv it.

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med ung pige, advarsel mod pædofile brugere