I form uden fitnesscenter

Eat like Joy 

Hey allesammen.. Jeg elsker mad, elsker snacks, dessert, slik, chokolade, ja alt der kan spises og som smager godt. 

Jeg er dog rigtig dårlig til at følge en opskrift, jeg har flere kogebøger herhjemme, men jeg mister altid lysten, fordi der er så mange ingredienser. Så bliver det til sidst også dyrt i længden, og hvorfor købe et krydderi/ingrediens, jeg måske kun bruger 1 gang. 

Når jeg eksperimenterer og finder på opskrifter, skal det helst være nemt og hurtigt. Okay ikke alle mine retter er hurtige, men de fleste er ret nemme at gå til. 

Jeg har idag eksperimenteret med 2 ting, shirataki pasta penne, samt protein muffins. 

Jeg er stor fan af shirataki produkter, da de indeholder 10 kalorier pr 100g.  Og minder om pasta. http://lchfbutikken.dk/shop/pasta-og-ris-33c1.html


Det er dog vigtigt at tilsætte smag, ellers er de kedelige. 

Jeg stegte løg, hvidløg, karry, allround krydderi, og 1 forårsløg, derefter kom jeg pasta penne i, og stegte det lidt. Derefter tilsatte jeg 1 lille dåse tomatpure  

 
Og så en madlavningsfløde. 

  

Derefter tilsatte jeg en okseboullion og lod det koge op. 

Ved siden af kan man stege noget kød til. Man kunne også skære noget bacon, stege det og tilsætte i sovsen. 

Næste gang vil jeg dog eksperimentere med at komme lidt grøntsager i. Alt i alt blev det en rigtig god ret. Og jeg stegte nogle nakkekoteletter ved siden af. 

Jeg fik dog endnu en ide, ja jeg ville da lave nogle muffins, en slags dessert, hygge snack. 

Her brugte jeg: 1 moden banan, 1 æg, 1 spsk sukrin gold, en kvart ltr jogging vanilje yoghurt, 4 scoop bodylab dbl chocolate proteinpulver, samt en lille håndfuld havregryn, og 2 stk revet mørk chokolade 85%. 1 tsk bagepulver. Husk at mose bananen først. 

   


Det hele røres sammen, og så op i nogle forme. 

  

Jeg gav dem 180grader varmluft i 10 minutter. 

Ud kom de lækreste muffins. Mmm. 
OBS: hvis i vil bruge samme proteinpulver som jeg, kan i få 20% rabat herinde. Skriv blot JOY i rabatkodefeltet. 20% rabat på 1 kg poserne. http://m.apuls.dk/kosttilskud
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I form uden fitnesscenter