Børst dig til krøller

Milkshake solserien, hair and body

Hey læsere og lurere 🙂 

Jeg har modtaget den lækre solserie fra Milkshake, og jeg lovede jer som sagt inde på facebook at lave en anmeldelse af produkterne. Sættet består af solfaktor 15, aftersun, hårmaske, leave-in kur, sol/hår olie, hår shampoo, selvbruner.  Som i også kan se her nederst på billedet. 

 
Jeg har prøvet shampoo, hårkur, leave in kuren, solcreme og sol olie. 

Shampooen dufter fantastisk, og man kan også bruge den til kroppen. Efter shampoo puttede jeg hårkuren i, og lod den sidde i 3 minutter ca. Mit hår føltes dejlig blødt, og som altid putter jeg stadig whipped cream i inden jeg reder håret ud.. Mit hår duftede så dejligt. Inden jeg føntørrere håret, puttede jeg leave in kuren i spidserne. Den er også rigtig lækker, og jeg føler mit hår er godt beskyttet mod solens stråler, samt føles dejlig rent og sundt. 

  
Idag skinner solen, og det er 25 grader, og blå himmel. Fantastisk vejr her i august, og så er det jeg selvfølgelig skal prøve min Milkshake solcreme og olien. Solcremen er rigtig lækker, og igen en fantastisk lækker og frisk duft. Jeg synes ikke cremen er fedtet, den absorberes hurtigt, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Bryder mig ikke om cremer der fedter for meget.. 

Olien har jeg lige afprøvet, den dufter fantastisk af noget tropisk frugt, mango/passionsfrugt agtigt. Den er rigtig lækker og kan bruges både til håret og til kroppen.  

 
 
Min hud skinner og er samtidig beskyttet, da jeg tog solcreme på tidligere. 

Jeg prøvede også selvbruneren igår, den dufter også fantastisk og lugter ikke af selvbruner. Den var sådan lidt gele/voks agtig i det, så den skal lige varmes op i håndfladerne og smøres på de ønskede steder. Husk at vaske hænder 🙂 

Generelt dufter hele serien rigtig godt. 

Har her til aften prøvet aftersun, den er så lækker og duftene går igen i de forskellige produkter, duft af tropiske friske frugter. Cremen suger let ind i huden, fedter ikke.

Jeg vil i samarbejde med Milkshake Danmark lave en konkurrence hvor en heldig vinder kan vinde hele sættet som har en værdi af 1193kr. 

Så følg med herinde på min facebook https://m.facebook.com/joy.k.petersen?ref=bookmarks 
Og læs mere om Milkshake produkter herinde https://www.facebook.com/pages/Milk-shake-Danmark/696651420363417

Produkterne forhandles hos frisører landet over. Skriv inde på deres facebookside og f svar på om der er en forhandler i nærheden af dig.

Ellers rigtig god sommer allesammen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børst dig til krøller