Negative kommentarer godkendes ikke

Mine 3 absolut uundværlige hårprodukter i hverdagen

Jeg har modtaget flere breve, om jeg ikke nok ville lave et indlæg omkring hvilke produkter jeg bruger. Jeg har skrevet det før, meen nu laver jeg altså et til, med mine 3 produkter som jeg absolut IKKE kan undvære, og som jeg har med mig overalt. 

Når jeg har været i bad, putter jeg en god klat af det her Milkshake blødgørende skum i.  Jeg er så afhængig af denne, mit hår er slet ikke til at rede ud hvis jeg ikke bruger det. Jeg putter det i vådt hår, og tager derefter håndklæde rundt om, og lader det sidde imens jeg smører creme på kroppen, tager make up på osv. Fordi jo længere det sidder, jo nemmere er mit hår at arbejde med. 

 
Derefter føntørre jeg håret. Og så putter jeg Milkshake glistening milk i.  Den kommer jeg i halvdelen af håret, altså dvs den længde der er under ørene og ned. 


Derefter tilfører jeg glistening serum i spidserne.  

 
Disse 3 produkter er rigtig drøje i brug, og mit hår er så flot efter jeg har tilført disse produkter. Jeg bruger dem efter ethvert bad. Så de her kan helt klart anbefales. Følg også med inde på min facebookside. Da jeg i samarbejde med Milkshake Danmark snart vil udlodde nogle produkter. 

I kan se mere herinde om deres produkter https://m.facebook.com/profile.php?id=696651420363417&refid=17&_ft_=top_level_post_id.1120354024659819&__tn__=C

Og de kan købes hos mange frisører i hele landet. 

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negative kommentarer godkendes ikke