Gode råd til jer der har silikone bryster, eller overvejer det.

Hvorfor så meget had overfor plastikkirurgi?

Jeg er nok ikke den eneste, som godt kan lide plastikkirurgi verden, og de fantastiske ting som dygtige læger kan udføre. Og det ligger jeg ikke skjul på, hvorfor skulle jeg dog det? Jeg er generelt et meget ærligt menneske, dog med respekt for andre. Hvis jeg fx ser noget jeg synes er grimt, så skriver jeg det self ikke, af ren respekt for andre mennesker. Fordi det kan jo være det pågældende menneske, måske er rigtig glad for lige præcis det her.

Man skal virkelig tænke sig om , hvad man skriver til andre, hvis du ikke kan lide det, så hold dog kæft, eller i det mindste vær konstruktiv istedet for at være ondskabsfuld og led.

Jeg hører den ofte, at jeg er et dårligt forbillede når jeg fortæller omkring silikonebryster, botox, filler behandlinger, fedtsugning, permanent make up osv. Men hvorfor gør det mig til et dårligt forbillede? Alle folk har deres egne interesser og drømme, fordi jeg er en offentlig person, må jeg så ikke have lov til at dele mine drømme og interesser? 

Jeg opfordrer jo ikke ligefrem unge piger til at gennemgå diverse behandlinger. Jeg mener man burde vente til man er over 20 år. Jeg fik selv mine bryster som 23 årig, dog havde jeg ønsket dem siden jeg var 15. Men alligevel er jeg glad for at jeg ventede. 

Fordi jeg har gjort mange ting i mine teenage år, såsom tatoveringer, jeg fortryder den dag idag. Da jeg er et helt andet sted, mentalt. 

Jeg får også nogle gange kommentarer omkring at jeg ser fake ud, mine læber er grimme, jeg er grim osv, heldigvis sker det sjældent. 

Fx fik jeg en kommentar herinde som jeg valgte at slette, da jeg kunne tyde det var ren ondskabsfuldhed og ikke konstruktiv kritik, personen skrev følgende “hvis du synes cocktailpølse læber er grimme, hvorfor har du så selv fået lavet unaturligt store grimme læber” sådan noget agtigt skrev personen. 

Hvorfor vil folk bruge tid på at være efter andre? Bunder det i jalousi? Fordi i ikke selv har råd, eller fordi i ikke tør gennemgå det som vi gennemgår? Jeg kan ikke komme frem til, hvorfor man ellers har behov for at være så nedladende, hvis der ikke gemmer sig en lille smule jalousi.. 

Jeg ved da godt, at nogle overdriver med plastikoperationer, men det er jo deres valg, så længe de er glade. Hvorfor skal de nedgøres og hades på?

Plastikoperationer er meget mere acceptabelt i USA, folk i DK har lidt sværere ved at acceptere det. Danskere har bare generelt travlt med hvad alle andre laver. Slap nu af, og lad folk gøre det de har lyst til. 

Jeg er rigtig glad for mine læber, mine bryster, min permanente make up, min fedtsugning, min botox. Og jeg vil blive ved med at opdatere mit udseende og forebygge rynker. Jeg elsker at opdatere mit udseende, dog ikke så det bliver for kunstigt. Og igen fred være med dem der kan lide et kunstigt look. 

  
  

Skriv en kommentar

 • Hej Joy
  Jeg har lidt delte meninger omkring plastickirurgi. Jeg kan godt forstå at nogle vælger at få lavet bryster, hvis de slet ikke har nogle og jeg kan også godt forstå til en hvis grad at man vil forebygge alt for mange rynker. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor du der altid har været smuk, vil have BOTOX, og filler i læberne. Du er jo stadig ung. Dine læber synes jeg var smukke før også. Jeg synes ikke at de er grimme nu, men det er tydeligt at se at de ikke er naturlige.
  For mig at se er der nogle der hele tiden vælger at forbedre deres udseende med plastickirurgi fordi de ikke acceptere sig selv som de er.
  Min ærlige mening om dit udseende er at du er en skønhed med eller uden plastickirurgi, men jeg kunne bedst lide dig uden. Du er så smuk i dig selv at du ikke behøver at få et kunstigt look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dit indlæg, er glad for endelig at kunne læse konstruktiv kritik.. Ja men det er heller ikke altid man selv kan se sin skønhed, jeg lider af lavt selvværd, og måske nok derfor jeg har fået lavet fx læber og bryster, botox i panden.. Man føler aldrig selv man er god eller pæn nok..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Joy
  Jeg har lidt delte meninger omkring plastickirurgi. Jeg kan godt forstå at nogle vælger at få lavet bryster, hvis de slet ikke har nogle og jeg kan også godt forstå til en hvis grad at man vil forebygge alt for mange rynker. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor du der altid har været smuk, vil have BOTOX, og filler i læberne. Du er jo stadig ung. Dine læber synes jeg var smukke før også. Jeg synes ikke at de er grimme nu, men det er tydeligt at se at de ikke er naturlige.
  For mig at se er der nogle der hele tiden vælger at forbedre deres udseende med plastickirurgi fordi de ikke acceptere sig selv som de er.
  Min ærlige mening om dit udseende er at du er en skønhed med eller uden plastickirurgi, men jeg kunne bedst lide dig uden. Du er så smuk i dig selv at du ikke behøver at få et kunstigt look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dit indlæg, er glad for endelig at kunne læse konstruktiv kritik.. Ja men det er heller ikke altid man selv kan se sin skønhed, jeg lider af lavt selvværd, og måske nok derfor jeg har fået lavet fx læber og bryster, botox i panden.. Man føler aldrig selv man er god eller pæn nok..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  “Fred være med jer der har cocktailpølse læber og synes det er pænt, jeg synes bare ikke det er pænt..”

  Hvorfor må du ytre din mening, men andre må ikke? Jeg vil da desuden mene, at det var konstruktiv kritik, da personen påpegede, at dine læber ser unaturligt store ud og ikke blot kaldte dig grim.

  Hvis du ikke kan klare at folk kritserer dit udseende, må du lade være med at poste billeder. Og nej, ikke alle negative kommentarer bunder i jalousi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  “Fred være med jer der har cocktailpølse læber og synes det er pænt, jeg synes bare ikke det er pænt..”

  Hvorfor må du ytre din mening, men andre må ikke? Jeg vil da desuden mene, at det var konstruktiv kritik, da personen påpegede, at dine læber ser unaturligt store ud og ikke blot kaldte dig grim.

  Hvis du ikke kan klare at folk kritserer dit udseende, må du lade være med at poste billeder. Og nej, ikke alle negative kommentarer bunder i jalousi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår virkelig ikke trangen til at ytre sig negativt om andres kroppe. Er det din krop? Nej, så luk røven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Jeg er helt enig, men Joy er dobbeltmoralsk, da hun i et tidligere indlæg har ytret sig negativt om andres valg af udseende.

   Hey Joy, har du aldrig hørt udtrykket “Practice what you preach”?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo men vil mene der er forskel på konstruktiv kritik og direkte tilsvining.. Man kan tydelig mærke hvilken boldgade folk er i.. Og jeg synes fx din kritik er helt fin.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår virkelig ikke trangen til at ytre sig negativt om andres kroppe. Er det din krop? Nej, så luk røven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Jeg er helt enig, men Joy er dobbeltmoralsk, da hun i et tidligere indlæg har ytret sig negativt om andres valg af udseende.

   Hey Joy, har du aldrig hørt udtrykket “Practice what you preach”?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo men vil mene der er forskel på konstruktiv kritik og direkte tilsvining.. Man kan tydelig mærke hvilken boldgade folk er i.. Og jeg synes fx din kritik er helt fin.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd til jer der har silikone bryster, eller overvejer det.