Større læber? Hvad anbefaler jeg?

Gode råd til jer der har silikone bryster, eller overvejer det.

Jeg er blevet medlem af en side inde på facebook, kan ikke huske det præcise navn. Men en masse piger med forskellige drømme, spørgsmål kan skrive sammen herinde i dette forum. 

Der er rigtig mange spørgsmål omkring bryster, og derfor tænkte jeg at lave dette indlæg, som måske kan besvare nogle af jeres spørgsmål. 

1. En god ide, inden man skal have lavet sin bfo (brystforstørrende operation) er det en god ide, at indrettet hjemme til det. Fordi efter operationen, er man nærmest ikke i stand til noget som helst. Man må ikke løfte armene over det man kalder “hjerte højde” dvs når du skal i bad, skal du sidde ned, og bukkede hovedet nedad, så armene ikke kommer op. Det er simpelthen for, at give dine ar ro til at hele, og implantatet så det kan gro fast. 

2. Man må ikke løfte tungt de første 3-6 uger, da det genere helingsprocessen. Så ingen tunge løft uanset hvad, det er self svært hvis man måske er enlig mor og har små børn? Men for brysterne skyld, så sørg for ikke at løfte eller sørg for nogle veninder/ familie kan hjælpe dig de første par uger. Du risikere simpelthen at dit ar springer op, og helingsprocessen forværres. 

3. Hvis du er en aktiv fitness pige, eller en som godt kan lide at bevæge sig, så lad endelig være med at få over 500ml i. Fordi jo større bryster, jo sværere er det at træne bagefter, pga implantaterne sidder i vejen. Jeg har 385ml i, og mine bryster sidder nogle gange lidt i vejen for mine øvelser. 

4. Hvis du allerede har fået lavet bryster, hold dig væk fra pushups/armbøjninger/pull ups brystmuskel træning, nogle er ligeglade, men pas på fordi det generer implantatet og musklen ekstremt meget.. Jeg var på et hold og lavede push ups, jeg kunne efterfølgende ikke træne i en uge, mit ene bryst gjorde SÅ ondt, troede virkelig den var gået helt gal med brystet. Efter den oplevelse laver jeg aldrig push ups mere. Av en smerte. 

5. Du SKAL have din operations bh på i 3 mdr, eller ihverfald den tid din læge anbefaler. Mange har lyst til at smide den efter nogle uger, dont do it, i ender med så grimme skæve bryster. 

6. Ja der kan gå betændelse i, hvis du er i tvivl søg straks læge, hvis din operationslæge siger der ikke er noget galt, men du selv føler den er gal, gå til din egen praktiserende læge og få evt dit bryst/sår podet for at være 100% sikker, at der ikke er en infektion. Fordi når man fx får bryster i udlandet, er der helt andre bakterier end i DK. Min mor fik selv en kraftig infektion som egen læge kunne konstatere. Og hun fik dyr penicilin hun skulle på i 3 uger. 

7. Lad være med at dyrke motion de første 2 mdr, jeg mener jeg selv startede ud igen efter 2,5 måned, og jeg startede stille og roligt op med at gå på løbebåndet, samt cykle. Ved ikke præcis hvad reglerne er for motion og bfo? 

8. En bfo er en større operation ifølge min mening, der kan opstå komplikationer, risikoer og bivirkninger efterfølgende. Man har mange smerter, man kan risikere infektion, implantatet kan rotere, arret kan springe op, forblødning, osv. Så det er virkelig noget man skal tage seriøst. 

9. Få lavet bryster for din egen skyld, ikke for andres eller for at få opmærksomhed. 

10. Man bliver ikke lykkelig af større bryster, men det gør en mere glad, og man nyder sin krop mere, fordi der kommer fylde foroven. 

11. Jeg er SÅ glad for mine bryster, og er glad for jeg fulgte alle lægens anvisninger. 

Held og lykke alle sammen ?? 

   

Skriv en kommentar

  • Jeg synes det er synd at unge piger bliver hjernevasket til at få silikone bryster, jeg synes du var pænere og at du så slankere ud før du fik de bryster du har nu. Jeg synes også at dine læber er blevet for unaturlige, de var pænest dengang efter den første gang du fik fyld i, selv om jeg aldrig har syntes at du havde brug for at ændre noget som helst, du var så smuk en naturlig pige. Dit ansigt og hår og krop var perfekt, du behøvede ingen ændringer, men måske har du fået mere selvtillid, men det kunne du nok også have fået med en psykolog. Du har været udsat for svigt som barn, og måske er det derfor du aldrig føler at du kan blive perfekt nok. Disse ting er sagt i kærlighed til dig Joy og alle de unge piger, som vil gå i dine fodspor. Alle unge piger er selv kritiske, tænk jeg er om vent til i er 25, og se om i ikke har lært at elske jeres naturlig kroppe skabt af Gud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det er synd at unge piger bliver hjernevasket til at få silikone bryster, jeg synes du var pænere og at du så slankere ud før du fik de bryster du har nu. Jeg synes også at dine læber er blevet for unaturlige, de var pænest dengang efter den første gang du fik fyld i, selv om jeg aldrig har syntes at du havde brug for at ændre noget som helst, du var så smuk en naturlig pige. Dit ansigt og hår og krop var perfekt, du behøvede ingen ændringer, men måske har du fået mere selvtillid, men det kunne du nok også have fået med en psykolog. Du har været udsat for svigt som barn, og måske er det derfor du aldrig føler at du kan blive perfekt nok. Disse ting er sagt i kærlighed til dig Joy og alle de unge piger, som vil gå i dine fodspor. Alle unge piger er selv kritiske, tænk jeg er om vent til i er 25, og se om i ikke har lært at elske jeres naturlig kroppe skabt af Gud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Større læber? Hvad anbefaler jeg?