Feeling like a princess

VILDT hvad makeup kan gøre

Halløj derude.. Jeg lå lige her til aften og kiggede lidt rundt på facebook. Da jeg fik øje på denne video. En kvinde der viser, hvordan hun ligger sin makeup på den ene halvdel af sit ansigt, og lader resten være naturligt. 

Altså jeg ved godt makeup kan gøre rigtig meget, men tror slet ikke jeg har fulgt med i alt det der contouring og highlights som åbenbart er meget in for tiden? 

Jeg ved selv at man ser bedre ud med makeup, føler man.. Men det er sku vildt at make up kan lave så vild en transformation. Har også hørt venner sige før i tiden, shit man endte hjem med den lækreste tøs og vågnede med noget der slet ikke lignede det jeg tog med hjem.. Jeg har altid tænkt, orh ja overdrivelse fremmer forståelsen. 

Alle er pæne på hver deres måde. Og det er da fantastisk hvad make up kan gøre. I luv It. Men samtidig er make up også bare en maske man gemmer sig bag. Jeg føler mig fx utryg hvis jeg ikke har bare en lille smule make up på. Self har jeg da tit lavet videoer uden makeup, men man savner alligevel den mørke kant rundt om øjnene..  

  
Så når man sidder og kigger på nettet og ser alle de flotte kvinder, og man gerne vil ligne dem, så husk på hvad makeup kan gøre, og gad vide  om man stadig gerne vil ligne alle disse modeller/kendisser når de vågner om morgenen og al makeup, vipper, osv er fjernet? Jeg synes sku det er sjældent man ser de kendte uden makeup.. Har man nogensinde set Kim kardashian uden make up? Uden bambivipper? Ja jeg husker det ikke.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feeling like a princess