Nye juice, både med og uden fuldkorn.

Feeling like a princess

Halløj derude. For første gang i mit liv, skal jeg til et bryllup. Jeg har tænkt og tænkt, hvad tager man egentlig på? Da jeg så invitationen, var det et meget meget fint kort, hvor der stod med fin nærmest kongelig skrift, at dresscode er Galla eller sari (indisk kjole?) 

Da jeg ikke er i besiddelse af sari-tøj, tænkte jeg at jeg måtte lede efter en kjole, der kan leve op til den standard som invitationskortet udstrålede, nemlig elegance og kongelighed hehe.. 

Jeg har heller ikke ligefrem alverdens penge, så jeg fandt denne kjole. Den hedder champagne farvet galla/prom dress. Og jeg forelskede mig med det samme og bestilte den. Det eneste jeg tænkte var, alt andet end hvid. Fordi bruden har vel altid hvid på? 

Men her kan i se den. Da pakken ankom, og jeg åbnede den, skulle jeg straks prøve den. Den var dog lidt stor over brystet, men heller det, end den er for lille. Jeg følte mig straks som en prinsesse, også selvom jeg stod i den fineste kjole og sorte sokker på hehe.  

 

Jeg gik straks igang med at tage en masse billeder.. Jeg er så forelsket i prinsesse look.  

 

Ja der blev taget billeder fra alle vinkler. Haha. Og redigeret så det blev lidt mere elegant at se på. 

 

Det som bagefter ramte mig, var at imens jeg står og er så glad for min kjole. Så er der nogle få folk, der siger jeg ikke skal overgå bruden med den kjole. 

Seriøst hvad er det for en tankegang at have? Den er sku ondskabsfuld. Kan slet ikke forstå folk kan tænkte sådan. 

Den dag jeg skal giftes, hvis den dag kommer, så er det da ikke ligefrem sådan en kjole jeg ville vælge.. Den her kjole passer mere til en gallafest, og når der står dresscode er galla, så er det da også om at finde noget smukt og elegant, og uanset få folks meninger, er jeg stolt over at jeg har formået at få så nydelig og elegant en kjole. 

Og jeg glæder mig meget til at overvære et bryllup og se 2 mennesker erklære deres kærlighed til hinanden. Det bliver noget af en oplevelse man aldrig glemmer. Kærlighed og flotte kjoler længe leve 🙂 
PS. Har talt med bruden og hun synes kjolen er så fin.. Det er det vigtigste. 

Skriv en kommentar

 • Karina Kollits

  Hej Joy. Hvor har du dog købt den ? – Jg må simpelthen eje sådan en 🙂
  -du stråler i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kollits

  Hej Joy. Hvor har du dog købt den ? – Jg må simpelthen eje sådan en 🙂
  -du stråler i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye juice, både med og uden fuldkorn.