Ja jeg blev desværre 27 år gammel i søndags. Haha ja føler mig sku lidt ældre.. Men min dag startede ud med, at jeg var i skole fra 9-16 inde hos www.fitness-institute.dk. Himlen var blå og solen skinnede hele dagen, det var så lækkert vejr. Jeg må have været en sød pige i år hehe..

Da jeg havde fri fra skole, kom min kæreste og hentede mig, vi tog derefter på cocks n cows og spiste lækker mad.  

  
Jeg blev godt nok proppet ret hurtigt.. Da vi havde spist, tog jeg hen og købte spontant ind til at lave en lagkage, hvilket jeg aldrig laver, plejer nemlig ikke at være så vild med lagkage. Men fik lavet en lækker en. 

Mine få gæster ankom omkring 20 tiden, vi havde købt en masse drikkelse, og musikken spillede imens solen skinnede ind af altanen. Jeg havde besøg af Cecilie, Marco og Carlos ven Kasper. Vi drak, snakkede, Carlos lavede sin populære shots quiz hvor vi alle skreg af grin.. 

Senere på aftenen tog vi i byen, vi var vidst alle godt ramte.  

  
     
Og ja jeg skiftede tøj 3 gange den aften haha.. 

Ja og Lucas brugte hele aftenen på at humpe Kasper haha. Så han fik også lidt ud af det.. 

   
 

Vi endte på drunken flamingo, men der var så kedeligt, ingen mennesker, så vi tog videre på LA bar og der var fanme gang i den. Puha alt for fuld og alt for sent hjemme og alt for usund mad dagen efter.  

  

 

Men tak for en fantastisk god og uforglemmelig sjov fødselsdag.  

   

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *