Gulerod/spinat boller

Fit without abs ? 

Halløj derude 🙂 

Hele verden er nærmest blevet til fitness guruer, vi poster på livet løs, instagram, facebook, Twitter osv. Mange af os der elsker fitness, kan godt lide at vise billeder fra vores træning. 

Hver gang jeg har skulle tage billeder af mig selv, og mine resultater, så har jeg tit følt at jeg ikke var fit nok. Jeg træner næsten hver dag, har en hviledag om ugen, er i god form mht udholdenhed og styrke. 

Når jeg fx lurer rundt inde på instagrams fitnessbilleder, så ser man rigtig mange piger med total hardcore abs. Hvor jeg tænker, er det sådan man absolut SKAL se ud for at være fit? Før man kan hoppe med på fit fitness karrusellen?  

   

Det er ikke ligefrem mit mål, at have en hardcore sixpack der bare sidder som et skjold på min mave. 

MEN alligevel kan man ikke undgå, at blive påvirket af det. Så alle os der har en normal veltrænet mave, vi må ikke kalde os for fit eller hvordan?  

  
Man føler nærmest, at fordi man ikke har et skildpaddeskjold på maven af ren muskelmasse, så hører man ikke under kategorien veltrænet / fit.  

Derfor synes jeg det er så fedt med dem, som har startet kampagnen #fitwithoutabs. 

Selvfølgelig har alle mavemuskler/abs, det er bare ikke alle der kan komme af med de yderste fedtlag, eller det er ikke alle som har lyst til at komme af med de yderste fedtlag. 

Det kræver ekstremt meget viljestyrke, at få skildpaddeskjold som jeg kalder det. 

Og selvfølgelig skal alle os kvinder der træner meget og er i god form, selvfølgelig skal vi da have lov til at føle vi er en del af “fit-karrusellen” 🙂 

Fordi man har abs, er man ikke bedre end den anden. At få disse hardcore abs handler ekstremt meget om kost. Man kan træne nok så meget core/mave, hvis du ikke skærer ned i din kost, ændrer livsstil, kostvaner, så får man aldrig sit skildpaddeskjold. Jo medmindre den er genetisk. Nogle få piger har bare abs uden de egentlig træner. 

Men tak til jer der opfandt fitwithoutabs. 

Skriv en kommentar

  • Vi er helt enige Joy og jeg synes du har en fin veltrænet krop! Det er SÅ vigtigt at huske, at der er MANGE måder at se veltrænet ud på – ikke kun én. Desuden har mange af de fitnessmodeller været igennem væskemanipulation og lange diæter før billederne bliver taget. Det er de færreste der står i sådan en hverdagsform.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerod/spinat boller