Virkningen af botox kur til håret.

Kan man fjerne tatoveringer?

Heey allesammen.. Jeg var lidt dum og ubetænksom i mine yngre dage, ja er dog stadig ung hehe. Men jeg fik lavet en del tatoveringer, heldigvis aldrig på armene osv, fred være med dem som har på armene. Jeg synes bare ikke en kvindekrop skal være fyldt med tusser, det er for mandligt, bare min mening. Min kvindekrop passer ikke til disse tribals, som jeg fortryder jeg fik dengang. 

Heldigvis for http://www.undo-it.dk kan der gøres noget ved det. Det er ikke mange der ved, at tatoveringer kan fjernes, men det kan de. Heldigvis for det. 

  
Jeg har idag været til konsultation, og fik en masse at vide, omkring huden, og hvordan tatoveringsfarven er lagt, fx at man kan have arvæv fra nålene, men det er noget man ikke selv ligger mærke til, pga det er farvet/mønstret. Men når tatoveringen så er fjernet, så er det man pludselig kan ane, hvis der er dannet arvæv gennem tiden. 

  
Arvæv har de heldigvis også metoder til, at kunne hjælpe på. 

  
Jeg fik forklaret alt hvad der er at vide, god information omkring fjernelse af tatoveringer, og de bivirkninger der kan opstå. 

Jeg fik idag min første behandling, min tribal på lysken og den på lænden. 

Smerten var slemmere end at blive tatoveret, men det går HELDIGVIS så ekstremt hurtigt, at smerten kun varer i maks 20-40 sekunder. Så er behandlingen færdig. 

Først får man kølet huden, og derefter kommer laseren, som skyder nogle laserlys ned i huden. Man får også briller på for en sikkerheds skyld, ikke fordi laserlyset er decideret farligt, men man tager ingen chancer. Man kan fx heller ikke få laser hvis man er gravid eller ammende, så skal man lige vente til det er overstået 

   

Ja man ser da lidt smart ud hva 🙂 

Det tager ca 1,5-2 år at få fjernet en tatovering. Og efter første behandling skal man have næste behandling efter 6 uger, og så bliver intervallet større. 

Hvis i vil se videoen hvor jeg får laserbehandling mine tribals, så se mere herinde  https://m.facebook.com/joy.k.petersen?ref=bookmark  

Og læs mere om behandlingerne herinde http://www.undo-it.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkningen af botox kur til håret.