Hvad kan man tillade sig at træne i?

Min første skoledag. 

Idag er jeg startet på kostvejleder uddannelsen, som jeg har valgt at tage her hos http://www.fitness-institute.dk

Mine skoledage ligger primært kun i weekenden, som er lørdag og søndag. Jeg har måtte sætte alle påmindelser i min kalender, for at jeg netop ikke må glemme, at jeg skal i skole i en weekend. Når uret ringer kl 7 lørdag morgen, og man i sin søvnrus tænker what? Det må være en fejl haha. 

Men jeg kom op og fik luftet Lucas, og igår lavede jeg mig en lækker snack og madpakke, bestående af det her.  


Og 3 rugbrød med ost, kalkun og chili Philadelphia mmmm. 

Første lektion skulle vi præsentere os og fortælle om vores interesser osv. 

Timen idag handler primært om energi, ernæring og makronæringsstoffer. Vi har lært at lave energiberegnskab, hvilket jeg stadig sidder og nørder selvom vi har pause. Har skrevet både til kæresten og veninderne om deres vægt osv så jeg kan beregne deres kalorieforbrug pr dag. Virkelig spændende.  


Da jeg sad derhjemme og læste mine 125-130 sider med diverse kemiske formler, blev jeg virkelig forskrækket, se lige her, mig som altid har været total dårlig til kemi/fysik / matematik.  

  

 

Jeg måtte spørge vores lærer Idag, om det var et krav, at man skulle kunne disse udenad? 

HELDIGVIS sagde hun nej, og man skal ikke lade sig skræmme. Men hellere sætte niveauet lidt for højt, end for lavt. 

Alt i alt en rigtig god studiestart, er blevet meget mere rolig/afslappet. 

Vi lærer mange spændende ting, såsom hvis man fx har et forhøjet kolesteroltal og det ikke er arvebetinget, så kan man via den rette kost spise sig til et lavere kolesteroltal. Og der findes både godt og dårligt kolesterol. Ja det er så spændende.  
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kan man tillade sig at træne i?