Kylie Jenner vs Blac Chyna

Større bryster, større usikkerhed?

Hej kære læsere. Jeg har længe gået og tænkt over noget. Ja jeg er en stor tænkeboks nogle gange. Og hvilket jeg aldrig har kunne tænke færdigt med er, hvorfor får nogle kvinder lavet kæmpe bryster? Jeg synes personligt at silikoneimplantater over 600ml er virkelig virkelig meget. 

Derefter tænkte jeg så, hvorfor får kvinder lavet dem så ekstremt store i nogle tilfælde? 

Og der kom jeg til at tænke, jo større brysterne er, jo mere usikker er kvinderne på sig selv? Jeg skal ikke kunne gøre mig klog på det. Men i mit tilfælde, vil jeg hellere have det er mig som kommer gående med brysterne, end at det er brysterne der kommer gående med mig og tager al opmærksomhed fra mig. 

Prøver disse kvinder at gemme sig bag deres store forlygter? Fordi når man har fx over 1 kg silikone i hver bryst, så er ens egen person jo gemt lidt af vejen. Hvis jeg ser en kvinde på gaden hvor brysterne er unaturligt store, så kigger jeg på brysterne, jeg kigger faktisk slet ikke på hende. 

Og det er er her, jeg tænker om kvinderne prøver at flytte fokus fra dem, til deres store fortrin istedet? 

Jeg vil understrege, jeg har intet imod kvinder der vælger at få store ekstreme silikonebryster. Jeg har bare min personlige holdning til det. Og jeg kommer til at tænke, større bryster, større usikkerhed? Men hvis der er nogle af jer læsere der sidder med kæmpe bryster, men har fået dem af helt andre årsager, så skriv gerne en kommentar. 

Jeg kan aldrig vide hvorfor andre får lavet store bryster, alle har deres grunde, jeg ved bare med mig selv, at jeg aldrig ville gå over 600ml. Lige nu har jeg 385ml, og jeg er virkelig glad for mine. Men da jeg fik lavet mine tilbage i 2011, der var jeg da også usikker på mig selv, jeg var slet ikke tilfreds med mine bryster før i tiden, så det var netop derfor jeg tænkte, jo større jo mere usikker? Men ja hvad ved jeg, det her er bare nogle tanker jeg har gjort mig, dømmer på ingen måde. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylie Jenner vs Blac Chyna