Khloe kardashian numse transformation 

Kylie Jenner vs Blac Chyna

Hello out there 🙂 Jeg er nok ikke den eneste, som synes Kardashians søstrene er spændende at læse om. Jeg er begyndt at læse meget inde på de amerikanske sladder sider. 

Kylie skulle efter sigende date Tyga, en kendt rapper med store hits som “Molly” og “dope” samt hans sange med Chris Brown som har taget verden med storm. Alle der går i byen, har nok hørt deres sange og danset til dem.

Tygas ekskæreste som han også har et barn med, stripperen Blac Chyna, 26. Hun har en kæmpe booty, og jeg synes hun virker som en total modsætning til smukke Kylie. Denne madamme har kæmpe røv, store patter, ekstreme former, piercinger, tatoveringer, paryk. Hun har flere gange prøvet at ødelægge deres forhold. Tyga skulle åbenbart havde skrevet til hende og flirtet, imens han datede Kylie. Chyna havde åbenbart posted nogle billeder af en masse SMS som tyga har sendt til hende. Det blev Kylie såret over. 


Jeg kan bare slet ikke se Kylie sammen med en type som Tyga. Hun er kun 17 år, nærmest nyudklækket voksen. Tænker bare, tyga og miss Chyna har sku da haft et heftigt sexliv. Chyna er meget vulgær, ihvertfald på mange af sine billeder. Og den der kæmpe røv og hendes seksuelle erfaringer, kan Kylie da slet ikke hamle op imod. Jeg ville ihverfald ikke synes det var rart, hvis min kæreste havde sådns en type som Eks, og hvis han ovenikøbet stadig lå og skrev til hende bag min ryg. Shit man. 

Så hvad synes i? Synes i Tyga og Kylie er et godt par? 
 
 Synes bare Kylie virker for uskyldig og ren til en type som ham. Men måske udseendet snyder. Eller måske hun bare vil have en badboy?

Synes bare de er total modsætninger af hinanden, altså Kylie og Blac Chyna. 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Khloe kardashian numse transformation