Verdens nemmeste proteinbar

Ingen børn til mig?

Ja man ser jo alle steder på facebook, at folk er blevet forældre.  Og det er vel meget normalt at man får børn inden man er 30? 
Jeg er bare slet ikke på det stadie endnu, min søster har fået barn, mine veninder får børn, føler bare alle andre får børn på nær mig. Bare det at have en hund, er et kæmpe ansvar, men hunden kan dog være alene i 8 timer, imens man lige er på arbejde, eller nede i fitness centeret. Det kan et barn ikke, når man først får et barn er man bundet for resten af livet. 

Jeg tror da det er en dejlig følelse, at have børn, jeg føler bare slet ikke jeg har været ude og opleve verden endnu, jeg vil gerne rejse og opleve en masse. De ting kan man ikke på samme måde, hvis man har børn. 

Nu skal i ikke misforstå mig, jeg elsker børn, jeg er bare ikke helt klar til at gå i 9 mdr og samtidig ende med et kæmpe ansvar i sidste ende. Hvornår er man egentlig klar til børn? Ja jeg tror det er meget individuelt fra person til person. 

Lige nu har jeg fokus på træning, søger job, skal igang med flere nye uddannelser, og nyder livet med venner, familie, kæresten og hunden. Jeg ved godt jeg snart bliver 27 år, så jeg synes det er vildt at jeg slet ikke føler mig klar endnu. Min mor fødte mig da hun var 18, så jeg følger bare nogle helt andre spor. 

Jeg hørte også i go morgen Danmark, at unge venter for længe med at få børn, og at når man er over de 25 år, bliver det sværere at få børn. 

De ting må jeg leve med, fordi jeg nægter at sætte et barn i verden, når jeg slet ikke er klar til det. 

 Jeg har været på p-piller i snart 15 år. Jeg tør ikke stoppe med dem, føler nærmest min krop er afhængig af dem. 15 år er lang tid. Gad vide om jeg overhovedet kan blive gravid? Er jeg bare en stor omvandrende p-pille? 

Skriv en kommentar

 • Ditte

  Det skal du såmænd ikke være ked af. Jeg bliver 31 om et par uger og jeg har heller ingen børn endnu, selvom jeg er i et fast forhold på 6. år nu. Hverken mig eller min kæreste (som er 32) er klar endnu. Jeg ved ikke om vi nogensinde bliver klar, og gør vi ikke det, var det nok bare ikke meningen at vi skulle være forældre. At få børn er et stort ansvar og er hverken en menneskeret eller en borgerpligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Huusfeldt

   Hej Ditte og Joy!
   Jeg vil rigtig gerne tale med jer. Håber det er ok at jeg skriver. Jeg sidder og caster til et program til DR omkring det at få børn eller vente med at få børn. Håber i vil ringe til mig 31 53 67 63 eller skrive på maria.huusfeldt@strongproductions.dk. Det er helt uforpligtende at høre mere om det.

   Håber at høre fra jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heheh 🙂 det var så lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens nemmeste proteinbar