Lav din egen sunde musli

Verdens nemmeste proteinbar

Hey derude. Så har jeg eksperimenteret lidt med, at lave proteinbarer, synes nemlig dem nede i fitnesscenteret er ret dyre, 20-35kr for en proteinbar, av min pengepung.

Nu skal i bare høre, du skal i alt bruge 4 ingredienser. 

Chokolade proteinpulver, organic peanutbutter, mælk/vand/mandelmælk, og havregryn. 

Hvis du ikke kan tåle mælk, så brug evt mandelmælk eller vand, eller hvad du nu foretrækker. Grunden til du skal vælge organic peanutbutter er fordi, der ikke er tilsat alt det unødvendige sukker, og den kan købes i fakta eller på nettet. Jeg har lige bestilt 1 kg peanutbutter hjem, fordi disse barer er så gode! 

Først tager du 3-4 scoop proteinpulver og hælder op i en dyb skål, derefter tilsætter du 2-4 scoop havregryn, jeg tilsættede også hakkede mandler, og lidt hørfrø. Man kan tilsætte alt muligt, alt efter smag og behag. Men hold jer helst til nødder/frø eller rosiner. 
Så tager du ca 5 spsk peanutbutter og ligger i en lille skål, derefter tilsætter du 1 scoop mælk/vand og sætter det ca 20-30 sek i mikroovnen, så bliver peanutbutteren nemmere at arbejde med, rør det rundt i skålen, og hæld over i dit proteinmix, begyndt at ælte det rundt, hvis det stadig er tørt, så tilsæt en lille smule vand, nogle proteinpulvere absorbere mere end andre. Når dejen er en tyk klistret masse, skal den fordeles i bunden af en firkantet skål/topperwear, eller fx ud på en bageplade med bagepapir. Og mas dejen ud med fingrene. Sæt det i køleskabet i 2-3 timer, derefter kan du skære dine proteinbarer ud. Og voila sådan her ser de ud, og de smager sygt godt, kan virkelig anbefales, og man sparer en masse penge. 

Jeg dryssede lidt kokos i bunden efter jeg havde skåret dem ud, de klistrer meget. Så hvis du skal have dem med som snack, så pak dem ind i bagepapir. 

   
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din egen sunde musli