Efter min operation. 

Mine 3 musthaves til håret

Hey derude. Ja os kvinder vi elsker jo vores hår, og jeg ved mange af jer derude også sikkert har nogle faste produkter, i nærmest er afhængige af i hverdagen. Sådan har jeg det også, hvis der er nogle bestemte produkter jeg ikke bruger, så kan mit hår hurtigt komme til at ligne en høstak! Og det gider vi ikke. Jeg elsker bare når mine spidser, ser sunde og velplejede ud. Gider da ikke ligne en med tørt og slidt hår, hvem gider det. 

Jeg har prøvet mange forskellige produkter, og de produkter jeg er mest afhængige af er mine elskede velduftende Milkshake produkter. Mine 3 musthaves til håret efter et lækkert bad, er milkshake whipped cream, som blødgører håret, så det er nemmere at rede ud. Mit råd, når du har vredet dit hår, så put whipped cream i, og rul dit håndklæde rundt og evt smør dig ind i creme eller hvad du nu gør efter et bad. Fordi når det får lov at sidde og virke i nogle minutter, så er det endnu nemmere at rede ud.  

 

Når jeg har føntørret mit hår, putter jeg glistening milk i, fordeler det med fingrene i den nederste halvdel af håret.. 

 

Derefter putter jeg glistening serum i, som giver de flotte velplejede spidser, dette skal kun i spidserne, ellers kan håret hurtigt komme til at se fedtet ud. 

Ja det var mine 3 musthaves til nyvasket hår.

Håret dufter så godt og ser sundt og velplejet ud. Milkshake produkter forhandles hos frisører i hele landet, der ligger fx en på Amager der hedder http://www.solemio.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter min operation.