Koldskål, sundere alternativ 

Permanent makeup

Jeg besluttede mig for længe siden, at prøve at få lavet permanent makeup. Til hverdag plejer jeg jo, at farve mine bryn, samt ligge lidt sort øjenskygge omkring øjet. 

Jeg startede med at få lavet mine bryn, jeg valgte den lyseste brune der var, da jeg hellere vil have dem for lyse end for mørke. Det var også vigtigt for mig, at jeg stadig havde mine egne hår, sådan så jeg ikke ligner en eller anden dulle med alt for optegnede bryn. 

Jeg har fået min øvre/nedre eyeliner samt bryn lavet hos Sussie, i kan læse mere om hendes klinik her http://medex-institut.dk

Her kan i se min eyeliner, ja jeg ser jo nok lidt forslået ud, men man kan ikke rigtig undgå at øjenen løber i vand. Det gør ikke decideret ondt, altså det føles nærmere irriterende, man får også noget bedøvende creme på. Det er en smerte man kan udholde. Her på billederne er Sussie i fuld gang med øvre og nedre eyeliner.

??

??

Derefter gik vi igang med brynene, dette var første gang jeg fik lavet bryn og øvre samt nedre eyeliner. Okay har prøvet at få øvre eyeliner før, for nogle år siden, men det var ikke så godt. Men Sussie kan jeg ihvertfald stå inde for. Eller tror faktisk vi startede med brynene først og så eyeliner. 

?

?

Som i kan se er jeg stadig i live,  man kan ikke komme udenom at der kan mærkes, men det er så meget nemmere nu, man behøver ikke tegne sine bryn hver dag mere, og det gør altså bare at man ser lidt mere frisk ud uden make up.  Pas nu på i ikke får lavet jeres bryn for mørke.. ?

Min mor er også igang med at få lavet hendes bryn.. Det er så flot. Men man kan godt risikere at skulle have lavet det over flere omgange, da det er individuelt hvor meget huden tager imod farven. Jeg har fået fyldt mine bryn 3 gange på 2 år, og eyeliner 2 gange på 2 år. 

?

??

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskål, sundere alternativ