Dejligt at læse positivt om sig selv. 

Folk der hater! 

Når man er en offentlig person, er man udstillet, ja og folk føler så længe man er til offentlig skue, så har det ret til at vi nærmest også er deres ejendel, hvor de kan gøre hvad de vil.. Når folk begynder at hate, så er det aldrig rart, slet ikke i starten, men man vænner sig til det og lærer at lade være med at læse de ligegyldige kommentarer. Selvfølgelig er der nogle gange, hvor man lige må lufte sine tanker, ligesom jeg gjorde med min video igår, der var dedikeret til ALLE de thebirkes koner der sidder på deres flade røve og har travlt med mig og min mors liv, opførsel, udtalelser osv. 

Disse heksepulver tøser skal ikke tro at fordi de ikke er offentlige, så kan de tillade sig alt. Næ nej der kommer amazonekrigeren Joy her på banen med en omgang konstruktiv kritik uden hate. Videoen kan i se her https://www.facebook.com/video.php?v=10152598248736076

Jeg synes jeg er meget galant, i forhold til hvad de her thebirkes koner de skriver om især min mor. 

Der er dog også folk i selve reality miljøet som aldrig har brudt sig om os. Ved ikke hvad det bunder i? Men det gider jeg ikke spilde min tid på, de kan spilde deres tid på os, aldrig omvendt, not in my world. Jeg er så længere fremme, jeg har en bachelor, en uddannelse, jeg er så stolt af mig selv. Har kæmpet for alt, og kæmper gerne videre. ?

Visse folk vil altid have en mening om mig, mit tøj, om jeg går med ægte pels, whatever. Ja jeg synes pels er et lækkert materiale, men jeg bryder mig IKKE om den måde det bliver lavet på og den måde dyrene bliver behandlet på. 

Dem som skal kommentere om det, der har jeg da luret frem til de selv går med skind sko, spiser cocktailpølser fra grise der lever i båse, ja jeg kan blive ved. Så nej i er ikke bedre end mig. Istedet for at bruge tiden på at svine, kunne i bruge tiden på at reklamere for nogle dyresider, sælge ud af jeres ting og doner beløbet til dyrene. Der er så mange sider, og jeg deler dem på facebook og støtter dem.  

Fordi man har en krave med pels, gør ikke at man er en dårlig dyreven.  Fordi jeg gør i det private, rigtig meget for dyr. Hvem fanden vælger at fodre de sultne fugle hver evig eneste dag? MIG. Hvem har taget en gadehund til sig? MIG. Hvem støtter, deler, sørger for underskrifter til forskellige organisationer? MIG. Så inden mine trofaste haters begynder, så brug jeres energi på noget mere konkret.  

?

?

Jeg har trofaste haters, jeg tror de inderst inde er jaloux af en eller anden årsag. Måske pga mit udseende? Min deltagelse i tv? Min glade attitude, mit positive sind? Det kan være mange ting. Uanset hvad, vil de altid være der. 

Men jeg vil blive ved med at være den jeg er,  ingen kan ændre på det. Selv hvis jeg stod med en gun mod mit ansigt, ville jeg aldrig ændre mit syn på livet! Aldrig. 

Nyd livet istedet for at hate! 

Være nydelig og sød overfor dine medmennesker, lad være med at mobbe, vær over for andre, som du ønsker de skal være over for dig. 

?

??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejligt at læse positivt om sig selv.