Ny hårfarve, Cecilie Christel får dit hår til at vokse hurtigere. 

Selvbruner tester. 

Jeg elsker at være brun, der er så mange produkter på markedet, hvad skal man vælge? Jeg tester produkter for 2 forskellige firmaer. Det ene hedder Thats so som kan købes her inde http://www.copenhagentan.dk/shop

Jeg har fået tilsendt en masse lækre varianter, både spraytan i farven clear og Dark, samt mousse til kroppen, og creme til benene. 

?

Selve moussen skal helst påføres med en handske, for at undgå orange hænder. Smør moussen ind og lad der få nogle timer så begynder det at virke. Her er et før billede. Her brugte jeg glam body – Dark mousse.

???

Og her var der gået ca 2- timers tid. Og man kan se farven er begyndt at virke. 

??

??

Den som jeg virkelig har forelsket mig i er den her, on the go clear, den giver simpelthen så flot en farve og den dufter fantastisk.. Mmmm så lækker. 

??

Her er et før billed. Godt råd tør efter med føntørre og sæt den på kold luft. ?

?

Dette billede er taget dagen efter. ?Man får så flot og naturlig en farve. Man skal self ikke oversprøjte sig, bare lige nogle små tryk og hold 20-30cm afstand og gør det ude på badeværelset. 

Jeg kan tilbyde jer 15% rabat på disse spraytan produkter. I skal blot gå ind her http://www.copenhagentan.dk/shopog vælge det produkt i vil have og skrive under bemærkning  rabat Joy15, man kan kun få rabat ved køb via kreditkort. Rabatten trækkes fra når i har købt produktet, husk at skriv Joy15 under bemærkninger, ellers får i ikke rabatten. Tilbuddet gælder til slut april. 

Nå videre til næste produkt. Dette er et produkt som kommer fra http://www.spraytana.dk/self-tan. Produktet indeholder ikke parabener. 

Dark tan spraytana skum mousse. Dufter dejligt af chokolademousse. Jeg valgte at teste den mørkeste med 12%. Den Skal påføres med en handske, ellers får man orange fingre og det gider vi ikke. Inden jeg påførte moussen, ser mine ben sådan her ud?, ja har ikke ligefrem de kønneste føder men nok om det 🙂

Jeg har lige været i bad og smurt mig ind i bodylotion da jeg læste at det skal man med denne her variant, fordi ellers kan den tørre hud godt absorbere mere selvbruner end andre steder på huden. Man skal vente 4-6 timer før man kan se det endelige resultat, men jeg synes nu allerede at man kan se benene er blevet brunere ?

 

Jeg uploader endnu et billede når der er gået nogle timer for at se det endelige resultat. 

??

Billedet er taget senere på dagen, men som i kan se har benene fået en flot gylden farve, og de lugter ikke af selvbruner.  Denne mousse gav en meget mørk farve, og jeg synes ikke den smittede af, men havde også mørkt tøj på. I kan købe dem herinde samt læse mere http://www.spraytana.dk/self-tan

?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny hårfarve, Cecilie Christel får dit hår til at vokse hurtigere.