Forbrænd fedtet på maven med et vigtigt mineral.

Mig og min mor, reality award. 

I aftenens afsnit af mig og min mor programmet, blev vi tildelt den rolle at skulle overrække en pris for årets realitypar. 

Samme dag havde jeg min afsluttende bacheloreksamen. Dagen var hektisk, jeg var færdiguddannet, der skulle hentes kjoler, jeg skulle lufte Lucas, hjem i bad og gøre mig klar. Samtidig skulle vi også optage. 

Da jeg kunne se vi blev forsinkede, skrev jeg til arrangøren af reality Award, at vi var forsinkede. Hun skrev at det var helt fint. 

For det første, når man skal overrække en pris, er det så ikke normalt man får en tidsplan? Vi havde intet fået af vide, hverken hvad tid vi skulle overrække prisen eller hvordan. 

Hvis vi fra start af havde vidst vi skulle overrække prisen kl 20 præcis, så havde vi også været der til tiden. Men som sagt skrev jeg til arrangøren 19.45 at vi var forsinkede. Hun skrev det var okay, vi fik intet at vide omkring vi skulle være der og overrække prisen. I mellemtiden kunne de godt have oplyst Gustav at han lige skulle rykke den, man kan altid lave om i programmet, og overrække en anden pris i mellemtiden. 

Dagen efter kom der en artikel i metro xpress, om at vi var forsinkede og at det hele nærmest var en skandale og at vi ikke kunne klokken. Come on altså hehe. 

Alt i alt havde vi en fin aften, jeg orkede dog ikke showet fordi jeg lige var blevet færdiguddannet og hellere ville hjem og slappe af og nyde at min bachelor eksamen var vel overstået med et flot 10 tal. 

???

???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbrænd fedtet på maven med et vigtigt mineral.