Hvornår er man for ung til plastikkirurgi?

Mor Mia, bag programmet mig og min mor.

Hey alle 🙂 Lige nu kører der sæson 6 på fuld skrue i fjernsynet. Det er så trist, fordi uanset hvad min mor gør, så er det nærmest forkert. Folk har hele tiden meninger omkring hende, og så snart der sker det mindste, så bliver det blusset op til noget kæmpe stort. Rolig nu folkens.

IMG_8697

Når man er på en optagelse, kan optagelsen vare alt fra 7 – 12 timer, dog med pauser osv. Ud fra disse mange timer, bliver ca 12,5 minut vist på tv. Afsnittet i sæson 6, indeholdt da også meget mere end at vi “jagtede” buddha (mors kat).

IMG_8389

Nogle har endda skrevet, at min mor slår katten med et jernrør? Come on. I må sku da have lagt mærke til at vi elsker dyr. Altid når vi er ude og rejse, bruger vi tiden på at fodre dyr og give dem ormepiller.

Da vi var i Thailand i sæson 2, gik min mor ned med en stor depression fordi vi så den elendighed dyrene levede i. Min mor vækkede mig hver nat, fordi vi skulle ud og fodre hundene, og der var det mig der lå og ikke orkede, fordi jeg bare var så skide træt.

Men mor Mia mente vi skulle gøre det om natten, fordi solen ikke var fremme, det var køligere plus der ikke var så mange mennesker ude på gaden, dermed nemmere at finde dyrene og komme til dem..

Min mor har altid hjulpet dyr. Selv her i Danmark, hun fodrer fugle hver morgen på et bestemt tidspunkt, så går hun ned på en sti hvor hun bor og fodrer. Hun var plejemor for kattens værn / dyrenes beskyttelse, og endte op med at have 3 nyfødte kuld, der skulle opflaskes og plejes, fordi den forkerte kattemor var blevet aflivet.

Jeg er altid opvokset med at man skal være god ved dyr. Engang da vi kom gående ved søerne inde i Kbh, stod der en lille dreng og kastede sten på svanerne, imens hans forældre grinede af det. Min mor gik hen og sagde på en pæn måde, hvordan er det lige i opdrager jeres børn? Tror i selv svanerne synes det er sjovt at få kastet sten på sig? Forældrene kiggede og bedte deres søn stoppe.

Min mor har aldrig haft mange penge, men har altid hjulpet dyrene så godt hun kunne. Hendes dyr er altid kommet i første række.

Så når jeg som vidne til alle de her ting, sidder og læser de modbydelige usande ting folk kan skrive. Så
Bliver jeg vred, fordi jeg ved det IKKE passer.

IMG_8533

Buddha min mors kat, har det godt. Katten har bare nogle gange et problem, med at tisse under sengen. Hvor mange mennesker vil have deres kat får lov at ligge og tisser under sengen? Det stinker helt vildt og er så uhygiejnisk, derfor prøvede min mor at få katten ud. Det har intet at gøre med den skulle skræmmes, den skulle bare ud, så den ikke spredte tisset under sengen og dermed den slemme lugt. Alle min mors dyr hun har haft, bliver gamle, hvis de havde det så skidt som nogle kan påstå, så var de nok døde for længst. Vores gamle kat Sesse, blev 21 år, Mismiv blev dog 13 år. Men stadig en flot alder.

Skriv en kommentar

 • Virkelig lækkert oplsag – både indholds- og skrivemæssigt! Jeg skriver faktisk selv blog om, hvordan det er at bo med en kat (det har sine op og nedture vil jeg sige). Tjek det ud hvis du har lyst! https://kattedamen1.wordpress.com/2015/08/06/en-sjaelend-ikke-sa-god-katteoplevelse/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt eskildsen

  Folk er squ, ja undskyld mit sprog, altid så pokkers hurtige til at dømme andre mennesker, men tror i sidste ende at det nok bunder i noget jalousi, over at de måske ikke selv har det overskud der skal til, når man har med dyr at gøre, jeg er helt vild med at din mor gør så meget for de dyr hun møder på sin ve,j om det er i Danmark eller om det er i udlandet, ta’r “squ” hatten af for det hun gør fortsæt endelig med at være åben og ligeglad med hvad andre tænker og siger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg er en dyreven – og elsker ligesom dig og din søde mor, Joy. Derfor gør det mig rigtig glad at vide der er nogen der bekymrer sig så meget om dyr som I gør. Man siger at hvis en person holder meget af dyr er de som regel mere sympatiske mennesker 🙂 det er jo et godt egenskab! Jeg har selv to katte og nogen gange må man være lidt grov, men at prøve at få en tissende kat ud under sengen er jo langt fra dyreplageri. Tag dig ikke af folks åndssvage kommentarer! De har tydeligvis ikke forstand på dyr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Juul

  Jeg elsker at du og din mor er så vilde med dyr! Og at din mor, gør så meget, godt for dem. Det skal hun endeligt blive ved med! Hun er i sandhed, et menneske med et stort (dyre)hjerte ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er man for ung til plastikkirurgi?